Scudo Sports

3 Teker Cargo Bisiklet Seçimi ACİL

Kaan.Özçelik

Forum Bağımlısı
Tepki
1.961
Bisiklet
b'Twin
Eşim bisiklete hiç binmemiş ve biraz da denge sorunu var. Bir süredir bisiklet almak istiyordu ancak bir türlü cesaret edip mağazalara bakamıyordu. Bugün bir arkadaşımızda Bianchi Cargo gördük ve beğendi. Ürünün alındığı mağazada bir tane daha olduğunu öğrenip hemen gittik, olan ürün Carraro Caravan :(

Kadro aynı, Bianchi'de 6 vites var ve eşim site içinde (hafif rampa dahil) rahat kullandı. Carraro'da ise göbekten Nexus 3 vites var. Hiç kullanmadığım için emin olamadım. Satıcı da tipik yurdum satıcısı, "Bunun oranları nedir?" sorusuna "Bilmiyorum abi, 3 vites işte" diye cevap verince biz de almadan çıktık.

Bu konuda bilgi ve görüşe ihtiyacım var. Yardım lütfen :)

Scudo
Bianchi Cargo derim ben

@M.Fatih Teşekkür ederim. Bisan'da da Nexus 3 vites var. Ben bunun oranlarını merak ediyorum asıl. Örneğin Tourney 6 vites'deki maksimum ve minimum oranlara karşılık gelen oranlar mıdır 1 ve 3? Bianchi'de 33'lü aynakol ve (eğer yanlış bilmiyorsam) 14-34 ruble var. Yani hız yok, rampada yormaz.

He yalnız alınca sen sürme abi ben 2 tekere alışmışım bi kere o kargo bisikletlerinden sürdüm bir kaç yere sürttürmüştüm bizim gibi 2 tekere alışanlar için 3 tekeri sürmek çok zor kaza bile yaptırır :koptum:

@M.Fatih
[emoji5] Ben de tam bunu söylüyorum. Adam sattığı malın en basit teknik detayını niye bilmesin. Market ya da züccaciye dükkanı değil burası, bildiğin bisikletci. Kapıya da yazmış "1 teker şişirme 75 kuruş" [emoji3]

Hiç şüphesiz YBS. Çünkü gerçek şase ve tekerler BORU JANT. Şu an benim var. Hafta sonları su damacanalarını alıp 10 km uzaklıktan su getiriyorum. Başka zamanlar hanım pazarda falan kullanıyor. Mutlaka tavsiye ederim çok güzel bir şey.
(link)

(link)

Geri