Scudo Sports

3 Ocak 2019 forumdaki yenilikler

Duyuru:
Geçen gün üstteki yenilikleri ve gelişmeleri paylaşırken unuttuğumuz bir yeniliği ve ilave olarak bugün devreye sokulan yeni özelliği duyurmak için yazıyorum. Özel mesajlarda isterseniz konuşmadan birini çıkarabilirsiniz ve son görülme (okudu) tarihi de eklenmiştir şu şekilde:

İkinci yenilik de artık takip ettiğiniz arkadaşlarınızın bazı şeylerinden isterseniz haberdar olacaksınız. Gerçi bunu ana sayfadaki sağ kısımdaki sekmelerden de yapabiliyoruz ama şimdi istersek haberdar da olabileceğiz. Peki bu nasıl oluyor? Birini takip ederken bundan sonra şöyle bir pencere çıkacak ve şunu soracak:

Buradan 3 kısımda olmak üzere takip etmek istediğiniz üyeden böyle haberdar olabileceksiniz. Hangisini seçerseniz, sistem size onunla ilgili o gelişmeleri size bildirim olarak yollar. Bu arada unutmadan, "Başlığa mesaj yazınca" yanlış olmuş, bu yüzden "Başlıklara mesaj yazınca" olarak değiştirildi. Evet böyle onu takip edebilecek ve o üyenin yazdığından çizdiğinden haberdar olup daha oturaklı takip edebileceksiniz.

Soru: Yeni takip edeceğim birisi için tamam ama eskiler? Ben şimdi takip ettiklerimi tek tek takipten çıkıp yine mi takip edeyim?

Cevap: Hayır gerek yok. Tek yapmanız gereken üst kısımda adınızın yazdığı menüde "Takip edilenler" kısmına girmek. Daha sonra orada şöyle göreceksiniz:

Burada "Bildirim tercihleri" butonuna tıklayarak az önceki gibi bir pencere çıkacak şöyle:

İşte bu şekilde şu anda takip ettiğiniz kişileri tekrar takipten çıkmadan güncelleyebilir ve artık onlarla ilgili içerik gelişmelerinden haberdar olabilirsiniz.

Not: Yakında bu özelliğe doğum günü ve beğenileri de ekleyebiliriz belli olmaz.

Bilginize,

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Özel mesajlarda link harici normal konulara eklediğimiz gibi resim ekleme (dosya iliştirme) yok, varsada ben göremedim. Arkadaşlara özelden resim gönderirken sıkıntı oluyor bu özellik eklenirse güzel olur bence.

Forum sayfasını açarken iki seferdir bu sayfa çalışmıyor uyarısı çıkıyor .

Arkadaşlar ilanlar nereden güncelleniyor ? 2 adet ilanım var 1 sene oldu güncelleyemeiyorum : )

Özel mesajlarda link harici normal konulara eklediğimiz gibi resim ekleme (dosya iliştirme) yok, varsada ben göremedim. Arkadaşlara özelden resim gönderirken sıkıntı oluyor bu özellik eklenirse güzel olur bence.

Halledildi. Artık özel mesajlarda dosya yükleme aktif edilmiştir. Dilediğiniz gibi video, fotoğraf vb. dosya gönderebilirsiniz ama bir şey demem gerekiyor.

Özel mesajlarda yollanan dosyalar aylık temizlenecektir. Yani özel mesajlara eklenen dosya, fotoğraf, video gibi içerikler (sadece bunlar) her ay otomatik silinecektir. Bunun sebebi de sunucumuza getireceği fazla yer ve yüktür. Özel mesajlarda işlerinizi anlık rahatça halledeceğiniz için, aylık temizlik yapılmasında sorun olmaz diye düşünüyoruz. Olur da önemli bir ekran görüntüsü vb. bir şey alırsanız, ona göre cihazlarınızda yedeklersiniz artık.

Arkadaşlar ilanlar nereden güncelleniyor ? 2 adet ilanım var 1 sene oldu güncelleyemeiyorum : )

İlanı düzenle dediğiniz en alta inerseniz orada görürsünüz. Ama günde 1 kere güncelleme yapmalısınız.

Detaylı arama ekranı için bir yenilik talep ediyorum :) Acaba yapılabilirliği var mıdır?

Sadece başlıklarda arama yaparken, tarih seçeneğini seçtiğim zaman, sistem ilgili gördüğü başlıkları açılış tarihine göre tersten sıralıyor. Ancak benim ihtiyaç duyduğum en yeni açılmış olan değil, kabul görmüş olan ve sürekli beslenen eski bir başlık. En son mesaj atılma tarihine göre başlık arama yaptırılması mümkün müdür?

Örneğin atıyorum Salcano adında bir başlık olsun 15 yıl önce açılmış ve sürekli o başlık altında yazışılıyor. Ancak arama sonuçlarında yüzlerce salcano içeren başlık olduğu için listede en sonlarda bir yerlerde ve bulunması mümkün değil. Oysa güncelliğine göre sıralansa en başta yer alacaktı.

Bu afişi banner olacak şekilde kesip forum anasayfasının üzerine yapıştırınız (10 gün boyunca) ve tüm forumdaşların bu etkinlikten haberdar olduklarına emin olunuz! Gerekirse tüm üyelere bildirim gönderiniz, hatta eposta yoluyla da iletiniz! Foruma kesintili şekilde giren üyelere de ulaşmış olursunuz böylelikle. Gelmeseler bile bilsinler! Herkes ama herkes üzerine düşeni yapsın, katkı sağlamak için elinden geleni yapsın!

Geri