Scudo Sports

" 3 Haziran " Çarşamba....Avrupa Yakası Pedalaaa (:

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine keyifle pedal bastığımız arkadaş ve dostlarımız ile buluştuğumuz, Çınarlatı Cafe'de Çiğ Bürekleriiii lüüüplettiğimizzzzzzz:D güzel 1 akşamdı.Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan Tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederim;) Birlikte Nice Renkli ve Keyif dolu Gezilere İnşallah...sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

İşteee......Gezimize ilişkin Renkli karelerrr:p

(link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link)

Scudo
kaptaann sonunda :) teşekkürler fotolar için..çiğ börek lüpletmece güzeldi :rolleyes:
bana yemeksiz bir gezimizi gösterin ya ! yeter artık :p
bu arada böreğe kafayı mı daldırıcakmışım anlamadım.. :eek:
açlık adama neler yaptırıyor..:p
hey Allahım subhanike dinimiz amin :dua:

Hiç böyle çiğ börek görmemiştim. Gerçi görmez olaydım. Nerden bulucaz şimdi. Bu foruma giripte konulara dalınca kendimi aşermiş bir bayan gibi hissediyorum. Hemende bulunmuyorki bu yiyecekler? OOOf of !!!!! :D

Ayaklarınıza sağlık gezi gerçektende renkli olmuş kırmızı kırmızı yemeklere hiç dalmıyım :) Yusun Emre kardeşim aynı sorun bendede war yaw burda ne görrsem hemen akşam anneme yaptırıyorum sağolsun oda beni hiç kırmıyo aslında biras kırsada iyi olr 70kiloyum 65'e düşmem lazım :)

Geri