Scudo Sports

3-14 Haziran İstanbul çıkışlı Ege turu

ykozbek

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Salcano
Merhabalar,

Sınavlarımın bitmesiyle uzun süredir düşündüğüm Ege bölgesi turuna çıkmayı planlıyorum. Belirli bir hedef koymadım İstanbul'dan çıkıp gidebildiğim kadar gidip dönüşü 14 haziranda otobüsle yapmayı planlıyorum (Gönül dönüşü de farklı bir güzergahtan yine bisikletle yapmak isterdi fakat yaz okulu var malesef :(). Uygun olan katılmak isteyen arkadaşlar abiler varsa beraber pedallayabiliriz. İlk uzun turum olacağı için birisiyle beraber gitmek benim için de daha iyi olur.

Herkese iyi günler.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Scudo
Şimdiden hayırlı kazasız belasız güzel bir tur olması dileğiyle böyle bir tur benim de aklımda fakat benim için daha vakit var bende ileride düşünüyorum.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ykozbek
Ağustosun 25'i gibi İstanbuldan ege kıyılarına tur düşünenlere Çanakkale'ye kadar eşlik edebilirim

Rotayı paylaşırsanız sevinirim. Ege-Akdeniz sınırlarında karşılaşabiliriz belki.

Rota:
Mudanya
Manyas Kuş Cenneti
Bandırma
Erdek
Biga
Lapseki
Çanakkale
Tevfikiye (Truva Atı)
Bozcada
Behram (Assos)
Akçay (Edremit)
Ayvalık
Bergama
Foça
İzmir
Kuşadası
Didim
Bodrum
Datça
Marmaris
Dalyan
Fethiye (Ölü Deniz)
Kalkan
Kaş
Finike
Olympos
Kemer
ANTALYA

Selamlar,

Ben de tam o tarihlerde (hatta 3 Haziran diye planlamıştım - çünkü öncesinde yağmur var) İstanbul'dan yola çıkacağım. Turumun ilk etabı Tekirdağ üzerinden Gelibolu olacak. Gelibolu'da 2-3 gün konaklayıp sizin rotanıza benzer bir rotayı izleyerek Alanya'ya varmayı planlıyorum. İlk etabımın rotasını çıkardım:

http://i.imgur.com/xV3rqpC.png

Bu rota size uysa beraber gidelim derdim ama siz direkt Bandırma'ya geçip oradan devam edeceksiniz sanırım.

Belki geri kalan kısımda, Ege'de karşılaşırız.

Dikkat edin :)

Tesekkurler teklifin icin ama o guzergahtan daha once otostopla gecmistim bu guzergahi da gormek istiyorum. Umarim denk geliriz.
Iyi turlar :)

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Ben de katılmayı çok isterim. Fakat 3 Haziran biraz arken oluyor benim için. Ben de 5 Haziran da çıkmayı düşünüyordum. Sınavlar 4'ünde bitiyor. Eğer 5 sizin için uygunsa gelebilirim. Bu sizin içinde geçerli Birhan Abi.

5 Haziran benim için geç olabilir. Ben biraz da zamana karşı yarışacağım gibi görünüyor. Çünkü yol üzerinde çok fazla uğrak noktam olacak. Şimdiye kadar turun sadece Altınoluk'a kadar olan kısmının rotasını planlayabildim.. Ve bu kısma Gökçeada ve Bozcaada dahil. Bu kadarki kısım bile toplam 7 etap ve 11 gece konaklama içeriyor. Ben yolu baya uzatarak, geze geze gideceğim yani. Tahminen turum 1 ayı aşacak. Acele edip hızlıca geçmek istemiyorum her yeri. O yüzden yola ne kadar erken çıksam o kadar iyi. Şimdi iş durumumu ayarlamaya çalışıyorum. İşyerine 3 Haziran'da filan işi bırakacağım diye bildirdim. Bakalım.. Aslında bir yol arkadaşım olacaktı ama maalesef iş durumunu ayarlayamadığı için katılamayacak. Tek çıkacağım yani. Bakalım artık. Benim için de bir yol arkadaşı iyi olur.. Ama vakti bol biri lazım.

Diyeceksin ki sen nasıl 1 aydan uzun süren bir tura çıkabiliyorsun, işin gücün yok mu? Yok :) Ağustos'ta askere gideceğim. Askerden evvel şöyle güzel bir tur iyi olur diye düşündüm. İşten ayrılıp keyfime bakacağım. Hayırlısı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Özer Koç
Hayırlısı. Benim de 3 ay gibi bir tatilim var. Ancak 3 Haziran uymuyor. 5 Haziran olsa iyi olurdu. Oysa ben de geze geze gitmeyi çok isterdim. Tez zamanda gider dönersiniz askerden. İyi nöbetler şimdiden.

@Özer Koç

Ahaha dur bakalım önce turu sağ salim bitirelim de, askerliği sonra düşünürüz. Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Özer Koç
dostum. benim turdan ilham almışsın :D ben 9 ya da 10 haziranda mudanyadan çıkıyorum. gelmek istiyormusun benle. aynı rotaları gideceğim bana mesaj at

Dostum selamlar,

Merak ettim, yola çıktın mı? Yağışlı hava nedeniyle ben turumu bir haftalığına erteledim de. Yola çıktıysan da durumunu merak ettim.

Selam Birhan. Hem yağışlar hem de final maçımız yarına alındığı için tura çıkamadım malesef. Süre sıkıntısı olduğu için Salı günü Çanakkaleye bi tur yapıcaz artık. Sen de Çanakkale yapıcaktın hatırladığım kadarıyla. Aynı gün çıkıyorsak beraber pedallayabiliriz.

Evet ama ben Tekirdağ üzerinden ve baya sallana sallana gideceğim. Pazartesi günü yola çıkmayı planlıyorum. Zaman sorunun yoksa, bana uyar dersen olur. Şimdilik son durağımı Kazdağı olarak belirledim (Gökçeada ve Bozcaada'ya da uğrayacağım). Toplam 10-11 gece konaklama içeriyor bu tur. Tabii bisikletim de nereye kadar götürecek bilemiyorum. İflas ettiği yerde dönerim artık. Gücüm yettiğince :)

Merhabalar,

Gecen hafta 4 gunde Canakkale turu yapabildim. Sure sikintim oldugu icin devam edemedim.
Birlac bir sey paylasmak istiyorum. Denize paralel Kumbag'dan sonra olan daglik yoldan gittim ve herkese tavsiye ederim. Muthis guzellikleri olan bir yol. Tirmanirken biraz zorlasa da degiyor, herkese tavsiye ederim.
Gelibolu-Eceabat arasinda (15-20km civarinda geliboludan) MoCamp-MaoCamp (tam emin degilim) var. Aslinda camping yeri goruntusu vermiyor denize sifir bir restourant. Sahibi ve calisani cok iyi insanlar ve yerleri cok guzel. Denizin ustunde yakamozu seyrederek oturabiliyorsunuz. Alkollu bir yer. Menemenleri cok guzel yolunuz duserse ugrayabilirsiniz.
Cektigim resimlerden bir video hazirlayacagim onu da burdan paylasirim artik.
Iyi gunler

Geri