Scudo Sports

28mi 26mı almalıyım sizce??

ozgur_jeo

Aktif Üye
Tepki
158
arkadaşlar ben yeni bi bisiklet almak istiyorum. bundan bi kaç gün önceye kadar mtb almaya karar verdim ama geçen gün gittiğim bi biskletçi ısrarla 28 jant hybridlerden önerdi bu tarzlar hem yolda hemde patikada gider fln dedi.. söyledikleride mantıklı geldi. arkadaşlar ben şehir içinde sürücem bisikleti arasırada 50 km lik 100km lik turlar yapıcam siz bana ne önerirsiniz hybrid 28jantmı yoksa 26jant inco lastikle mtb mi sizin cevaplarınız benm bisiklet seçimimde çok etkili olacak şimdiden teşekkürler....

Scudo
Valla ikisi de olabilir aslında.Ama turlara gelen insanların çoğunda 26" mtb var.Bunların kimisi de slick lastik takmış gayet de güzel oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ozgur_jeo
haklısın ya çoğunda mtb var. lastiklerinide değiştirdin mi cillop gibi bisiklet oluyo ama ne bilim ya seçmek zor. heralde fiyat kalite orranı hangisinde düşükse onu alıcam 28 veya 26

yokuşlarda mtb daha rahatmış galiba bide şehiriçinde daha rahatmış diye duydum ben yere daha yakınsınız ya sehir içinde daha kullanışlı oluyomuş

28 jant bisikletler daha çok uzun turlarda kullanılır. Eğer çok uzun turlara çıkmayacaksan arasıra dağa taşa giderim diyorsan 26 jant dağ bisikleti alman daha uygun olur. Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
arazide çok fazla kullanmıyorsan, mutlaka 28 almalısın çok rahat edersin, şehir içinde ve uzun yolda farkını anlarsın, bende hem mtb26 jant üstelik slick lastikli, hemde citybike 28 var. kendi tecrübem 28 almanı söyler. seçim senindir ginede
(link)

• Beğen
Geri