apocalypse Üye Kayıt 13 Ekim 2015 Mesaj 33 Tepki 20 Yaş 39 Şehir Konya İsim Abdullah Ö. Bisiklet Cannondale 14 Temmuz 2016 #1 Arkadaşlar tur bisikletime 700c havalı maşa almak istiyorum, araştırdım pek bir şey bulamadım var mı önerebileceğiniz fiyat perforsmans urunu ?
Arkadaşlar tur bisikletime 700c havalı maşa almak istiyorum, araştırdım pek bir şey bulamadım var mı önerebileceğiniz fiyat perforsmans urunu ?
Berat Öztürk Forum Bağımlısı Kayıt 10 Temmuz 2012 Mesaj 649 Tepki 241 Yaş 29 Şehir Kocaeli İsim Berat Başlangıç 2009—10 Bisiklet b'Twin Bisiklet türü Dağ bisikleti 15 Temmuz 2016 #2 28 tur bisikleti için havalı bir maşa olduğunu sanmıyorum illaki vardır ama baya bir araştırmak lazım nedeni ise sonuçta havalı maşaların üretimi tamamen mtbler için belki 27.5 bir havalı maşa uyabilir bisikletinize tabi o da zor Bol şans... C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
28 tur bisikleti için havalı bir maşa olduğunu sanmıyorum illaki vardır ama baya bir araştırmak lazım nedeni ise sonuçta havalı maşaların üretimi tamamen mtbler için belki 27.5 bir havalı maşa uyabilir bisikletinize tabi o da zor Bol şans... C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi