R Rüzgar Yolgezer Daimi Üye Kayıt 3 Nisan 2011 Mesaj 263 Tepki 41 Şehir istanbul Bisiklet Cesur 29 Nisan 2011 #1 merhabalar, schwalbe lastikleri arastiriyordum 28 inc bulamadim. marathon serisinden patlamaya dayanikli lastik ariyorum. XR olabilir, ya da evolution, supreme... bu tarz- baska marka da olabilir- hangi lastigi onerirsiniz? tesekkurler.
merhabalar, schwalbe lastikleri arastiriyordum 28 inc bulamadim. marathon serisinden patlamaya dayanikli lastik ariyorum. XR olabilir, ya da evolution, supreme... bu tarz- baska marka da olabilir- hangi lastigi onerirsiniz? tesekkurler.
Ozan Akçay Forum Demirbaşı Kayıt 29 Temmuz 2008 Mesaj 529 Tepki 191 Şehir İzmir-Datça 30 Nisan 2011 #2 @alper benli Kadronuz alıyorsa schwalbe big apple a da bir opsiyon olarak bakın derim. Tepkiler: Rüzgar Yolgezer
Ferhat Köse Forum Bağımlısı Kayıt 13 Şubat 2010 Mesaj 6.253 Tepki 8.275 Yaş 49 Şehir Eskişehir Bisiklet Bisan 30 Nisan 2011 #3 Eskişehirde bir bayide var ama 41 euro fiyat vermişler. Schwalbe Marathon 28x1,50. bulmaz bunu almak istersen arada kargo işlerinde yardımcı olabilirim. Tepkiler: Rüzgar Yolgezer
Eskişehirde bir bayide var ama 41 euro fiyat vermişler. Schwalbe Marathon 28x1,50. bulmaz bunu almak istersen arada kargo işlerinde yardımcı olabilirim.
R Rüzgar Yolgezer Daimi Üye Kayıt 3 Nisan 2011 Mesaj 263 Tepki 41 Şehir istanbul Bisiklet Cesur 30 Nisan 2011 #4 tesekkurler. su an kafamda tasari olarak duruyor. yakin zamanda gecmeyi dusunuyorum. ferhat bey size haber veririrm. tesekkurler.
tesekkurler. su an kafamda tasari olarak duruyor. yakin zamanda gecmeyi dusunuyorum. ferhat bey size haber veririrm. tesekkurler.