Scudo Sports

28/01/2007 SDS & Kaçkar Yarış Fotoları

Katılan herkesi tebrik ediyorum,resimlere bakarken bilgisayar başında üşüdüm :) yarış zor ve bi o kadarda eğlenceli geçmiş,paylaşım için teşekkürler...

Scudo
Arkadaşlar benim çektiğim fotolara buradan ulaşabilirsiniz... 94 adet fotoğraf var.. Umarım sizde varsınızdır...

(link)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Suda
fotolar güzel cıkmış cağrı ellerine sağlık

Çağrı ellerine sağlık çok güzel fotolar çekmişsin ...

Hastalıktan yeni ayaklanıp gelmen bile o havada cesarettir....;)

@H.Çağrı

Sevgili Çağrı,ellerine sağlık fotolar süper.Bazılarını herhalde omuz omuza çekmişiz.64 no'lu fotoda kendimi buldum pistin kenarında.Tanışmak ümidiyle sağlıklı günler...

çağrı abi teşekkürler resimler için çok güzel olmuş yarış .,,paylaşım için teşekkürler

evet yarış ve parkur çok güzeldi.parkuru çok beğendim.çamurda süperdi.ama bisikletimin zincirinden dolayı fazla tadını çıkaramadım.starta 5 dk kala koptu.:boese157: neyseki hemen yaptık ama kopar korkusuyla fazla asılamadım

Kaan azimle herşey olur fakat malzeme tabiiki önemli bu yarışlarda kendimizi sınıyoruz asıl olan Federasyon yarışları o yarışlarda bu tür aksiliklerimiz olmaz kafanı yorma.Bu arada ben senden ve diğer arkadaşlarındanda oldukça memnunum ileride çok iyi bir yere geleceksiniz tıpkı diğer sporcular gibi...

inşallah abi sizin yardımlarınızla bir yerlere geleceğiz.bu arada bizde sizden çok memnunuz:)

elinize saglık resimler cok guzel olmus... artık bende aranızdayım yenı uye oldum.. DUYRULURRRR:)

Aram foruma hoş geldin :).
Yarış dünyasından daha fazla arkadaşımızı forumda da görmek bizim için sevindirici gerçekten.

@orioncu kaan
Kaan aslında zinciri koparamadığın için üzülmen lazım. Demek ki sonuna kadar zorlayamamışsın bisikletini ;).
Şaka bir yana, Gökay çok haklı. Aksilikler her zaman olacak. Ama bunların hepsi tecrübe işte. Benim de İstanbul yarışında çıkışa 10 dk kala vites kulağı kopmuştu, bir arkadaşımın bisikletini alıp yarışmıştım. 3 gün bel ağrısı çektim (farklı geometri, yanlış ayarlanmış amortisör).
ancak bunlar işin tadı tuzu. Sen sıkı çalış, hepsi olur ;).

sen yarışmamış resmen fantezi yapmışsın herkes böyle fantezi yapamaz:D

Geri