Scudo Sports

27 şubat-1mart 2009 Antalya Yol yarışına İstanbuldan katılacak Ferdi sporcular

Hakan Yazman

Forum Bağımlısı
Tepki
5.312
Merhaba Arkadaşlar,
27 şubat-1mart 2009 tarihlerde yapılacak Antalya Yol yarışına İstanbuldan katılacak Ferdi sporcular kafile listesine adlarını yazdırmak için en kısa sürede Bike and Outdor dan (üstteki reklamajdan ulaşabilirsiniz) Bora Tirki'ye müracat etmeleri önemle duyurulur...
Yine teknik toplantıda lisans ibrazı gerekebileceğinden önceden gelemiyorsanız gelen birisiyle lisansınızı göndermeniz uygun olacaktır...
Bütün sporculara şimdiden başarılar dilerim
Hakan Yazman

Scudo
vay hakan abi inşaAllah sağ sağlim kazasız belasız güzel bir yarış koşar tat alırısn siizleri izlmeye gelicem :)bol şanslar abi

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Ben de bu yarışa katılmak için bisiklet lisansı çıkardım. Gerçekten de ilk yarışım olacağından çok heyecanlıyım. Bisiklet tutkunları ile tanışmayı ve konuşmayı merakla bekliyorum. Performansımı da çok merak ediyorum açıkçası. Sanırım yarışa katılabilmek için kayıt yaptırmam gerekiyor. Kayıt işlemini perşembe günü teknik toplantı sırasında yapabilir miyim?
Webden kayıt yaptırabileceğim söylendi ancak webde kayıt yapabilecek bir yer bulamadım
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler

@scientist

Merhaba,
Federasyon yol yarışlarında artık teknik toplantıda kayıt yapılmıyor, sadece internetten kayıt alınıyor, bu yüzden teknik toplantıdan önce kayıt yaptırmalısınız ve toplantıda lisansınızı ibraz etmelisiniz... İnternetten kayıt yaptırmak (detaylarını tam hatırlamıyorum, arkadaşım yapmıştı) için federasyon sitesinde kayıt bölümüne girip (özel bir şifresi var, diğer yarışçılara sorarsanız yardımcı olurlar) yeni sporcu oluşturuyorsunuz ve bilgilerinizi giriyorsunuz ve daha sonra yarış için kayıt yaptırıyorsunuz...

Sonuclar nasıldı bılgısı olan varmı?

Bir kare fotoğraf, sonuç listesi hiç birşey yok mu bu yarışla alakalı ?

Geri