Scudo Sports

27.Aralık.09 - BO-CE Gece Yarışı 2

Bora TİRKİ

Forum Bağımlısı
Tepki
1.865
Bisiklet
Specialized
http://img710.imageshack.us/img710/6767/poster2son.jpg

NİŞANTAŞINDA GECE YARIŞI HEYECANI

İstanbul’un merkezi olan Nişantaşı’ndaki Maçka Demokrasi Parkı “2.DAĞ BİSİKLETİ GECE YARIŞI”na ev sahipliği yapıyor.

BO-CE ekibi olarak düzenleyeceğimiz ve katılımın ücretsiz olduğu bu yarış bisiklet tutkunlarını, amatör ve profesyonel sporcuları bir araya getiriyor.

Organizasyon sponsorları tarafından, dereceye giren bay ve bayan sporculara çeşitli hediyeler verilecek. Yarış boyunca http://img97.imageshack.us/img97/6828/aktifpedallogoyen.jpg tarafından çeşitli ikramlar yapılacaktır.

PROGRAM

26.Aralık.2009 Cmt

17:00-18:00 Sporcu kayıtları

18:00 Teknik Toplantı ve İkram

Yer: Aktif Pedal - Levent

27.Aralık.2009 Pazar

15:00-16:00 Kayıtlar ve numara dağıtımı

16:00-16:30 Parkur Tanıma

17:00 Master , Junıor Erkekler ve Bayanlar Start

18:30 23 yaş altı ve Elit Erkekler Start

20:30 Ödül Töreni

Yarışa katılmak için; Kask, ön far ve arka stop zorunludur.

Not : 16-18 yaş Junıor kategorisine lisansız katılmak isteyen sporcuların kayıtları için veli izni gerekmektedir.

Yarışımız, Lisanslı ve lisansız tüm sporculara açıktır.:in:

Buluşmak üzere.

Scudo
@Gürkan ŞENTÜRK

aslında ben orda olsamda fark etmez.çünkü her yerim simsiyah:D ya kanki bide gece of be görünmez adam hesaabı.:D

bora selamlar, öncelikle org. için teşekkürler. Evimin dibinde organizasyon.. gelmesem ayıp olur :)
orda olucam inş. parkur hakkında biraz detay alabilirmiyiz ? zorluk derecesi,kaç km, kaç tur vs..

• Beğen
Tepkiler: Bora TİRKİ
@saltuk

bır bır yapma geliyorsun o kadar:)

İşte Bo Ce farkı geçen sene birincisi yapılan gece yarışı oldukça güzel geçmişti.İkinci yarışın haberini sabırsızlıkla bekliyordum.Teknik toplantının yapılacak olması çok güzel.Teknik toplantıda görüşmek üzere.

Teşekkürler Bo_Ce

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
askere gitmiyo olsaydım gelmeyi çok isterdim ama askerlik hazırlıklarına başladım 2 ocakta kısmetse askerim

yarın far işlerini halledeyim pazar günü ordayım ama bişey sorcam cumartesi gelemicem ben pazar günü kayıt yapabiliyoruz dimi ??

kaçkardan hemn sonra bo-ce yarışı haberini almak çok güzl oldu ...

geçen sene kısmet olmadı yarışa katılmak ama bu pazar inş. bi sorun çıkmassa kesin ordayım.. karanlıkta yarışmayı çok merak ettim :):) hadi herkesi bekliyoruz herkezin bu kadar yakın kalan bir gece yarış parkurunu kaçırmamalı ewimizin önünde :D:D

Arkadaşlar bu arada cumartesi akşamı kayıt aynı zamanda yılbaşı partisidir uyandırayım :)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@Hakan Yazman

Beyler ve BAyanlar herkesi bekliyorum.
Bütün emeklerimiz sizler için .:in:

Geri