Scudo Sports

26" yol lastiği

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

ebaklaci

Üye
Tepki
139
İsim
Ertuğrul
Bisiklet
Bisan
merhaba arkadaşlar,
26" 1.50 üstü yol lastiğine ihtiyacım var. Elinde olanlar varsa ulaşırsa sevinirim.

Scudo
Tavsiye için teşekkürler ama sanki rubena flashlar daha uygun fiyatlı, decathlonun lastiği 49tl tane fiyatı. Benim aradığım ikinci el uygun fiyatlı, yol lastiği çift olarak almak istiyorum.

Arkadaşlar günceldir. İkinci el uygun fiyatlı 26" 1.50 üstü yol lastiği aramaktayım.

Günceldir bisan mountain cat te kullanmak için 26"x1.50 üstü yol lastiği arıyorum ikinci el çıkma olabilir

Cst travellet var ama 26X1.15.toplam 25km yol yaptım.iç lastiklerle birlikte 80tl(120 tl ye aldım)

Gökhan bey çok teşekkür ederim. 1.15 çok ince olur mazgal vs. Yollar malum tehlikeli olur benim için jantlarda sanırım desteklemiyor tekrar sağolun

Güncel

26"x1.50 ve üzeri yol lastiği ikinci el veya sıfır uygun fiyatlı arayışım devam ediyor.

Güncel

Bontrager slick kevlar zırhlı lastik 1.50 26" var. Geçen,yıl MTB varken 150 liraya almıştım çiftini. Yaklaşık 50 km kullanıldı. Özellikle belirtmeliyim yuvarlanma direnci cok düşük.

@Saikou çok teşekkür ederim fiyat olarak beni aşıyor. kullandığım demir atımla nerdeyse aynı fiyat :):):):):):)

1.50 maxxix detanotor var 100 km kullanıldı istersen verebilirim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri