Scudo Sports

26 Jant Ümit Bisiklet Goldstar Alloy 2633

infinity

Aktif Üye
Tepki
24
Arkadaşlar Merhaba,

Şimdi bağlantısını vericeğim Ümit Bisiklete ait aşağıda ki ürünü almayı düşünüyorum. Bisikleti şehir içi kısa mesafeli seyahatlerde kullanmayı düşünüyorum bunu, ürünün özelliklerini ve markayı göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız bu ürün için sizlere teşekkürü bir borç bilirim..

Ürün Bu: Ümit Bisiklet Goldstar Alloy 2623

(link)

Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler..

Scudo
böyle uyduruk bisikletleri almayın.hem çift amartisör hemde en ucuz parçalar. sedona 711 v al.ümit,bisan,bianchi,beldeyama gibi bisikletlerden kaçının göz boyamaya hepsi.bunlar aynı tofaş-hummer karşılaştırması gibi olmuş.ne demek istediğimi anlamamıssındır.erdoğanlar bisikletin sitesine girmiyor.burada buldum
(link)

Açıkçası ben de dediğin gibi görünüşüne vuruldum baya güzel bi dizaynı var. Ama sedona markasınıda çok duydum. Açıkçası yeni heves saldım bisiklete, tavsiyen için çok teşekkür ediyorum. Burda ki tavsiyelerden yola çıkarak adım atıcam bisiklet dünyasına :)

@hayko-cepkin

evet sen de özetlemişsin,burada kime sorsan alma der,biraz daha araştır bence de

Verdiğin linkte bi iki tekerlekli ilkel birtane götürgeç var ama bisiklet göremedim:) Zaten fiyatıda heralde tarih öncesi çağdan kalma olduğu için bu kadar yüksek:) 480ytl istiyorlar utanmadan...

Arkadaşım sakın bulaşma bu şeye. Aşağı yukarı o bütçe ile çok daha iyi donanımlı, çok daha hafif bisikletler alabilirsin. Biraz incele Sedona, Geotech, Corratec, bir çok iyi ve kadro boyu seçeneği sunan firma var.

@Aytaç Biber

Mesela internetten nasıl alırız. Ben şuan için kayserideyim ve araştırdım bir beko bayisi selcano bayilini almıs 2 tane var elinde apollo bide dandik bişey. sorayım bi varsa fabrikadar gönderirler ama bunu al diyo anca. gelirsede 2 hafta sürer felan diyo. nerden alacam ya ben bisikleti :(

Arkadaşlar tamam.. Ümit bisikleti sildim defterden ama hayko nickli arkadaş gibi "o bütçeye şunu tavsiye ederim" gibilerinden marka ve model önerilerinizi bekliyorum..

öncelikle yaşını boyunu kilonu yazman işimizi kolaylaştırır.erdoğanlar bisiklet en avantajlı mehmet abi ile telefonla konuş.o yardım eder sana.parayı yatırıyorsunuz bankaya ve 1 gün sonra bisiklet elinizde iş bu kadar garanti hemde çok güvenli.

Hayko Arkadasim, 1.85 boyum 85 de kilom var. Ayrıca bu iş içinde ayırabileceğim 500 ytl var. sedona 711 v harici önermek istediğin başka bir ürün var mı? Diğer arkadaşlardan da marka model tavsiyeleri bekliyorum. Teşekkürler.

Bencede Sedona 711 uygun bir bisiklet ancak bütçe olarak zorlanıyorsan Sedona Borla yıda düşünebilirsin.

Bu arada İnternetten sipariş vereceksen sipariş vermeden önce telefonda bisiklet için pedal istemeyi unutma sakın:)

Ne pedalsızmı geliyo bisikletler?
Bu arada mehmet abi kim ve nasıl ulaşırım ben kendim ve eşim için ng 650 almaya karar verdik. benim boy 1.80 ile 85 arası eşimin ise 1.75 gibi.

ya bendede bmx e başlamadan önce mtb vardı bianchi vento fs vardı berbat ya sakın almayın böyle şeyler bisan...bianchi....ümit ve salcano

ama salcanoyu alabilirsiniz insomania 310 ytl her bütçeye uygun disk frenli

bu sırada bisiklet lerin bazıları pedalsız gelir ama istersen parasız alırsın

@hozcanak

abi yine mi ya :boese157:

Linkdeki bisiklete baktım, gülümsedim, daha sonra fiyatını gördüm, YUH dedim... Ama bu bisiklet düşünüyorsanız birçok seceneğiz var,

Kron xc 500
Sedona borla

gibi bisikletlerin seviyesinin altına inmeyin yeter..

Geri