Scudo Sports

26 inch 28 delikli jant çemberi arıyorum

Speedy Cycler

Daimi Üye
Tepki
286
Arkadaşlar Almanya'dan 390 gram ağırlığında Son Delux dinamolu ön göbek temin ettim. Bu göbek bildiğim kadarıyla dinamolu ön göbekler içerisinde sürtünme direncinin çok düşük olmasıyla biliniyor. Ben de uzun turlar için aldım. Bu göbek 28 delikli. Bu göbek için 26 inch 28 delikli V-fren uyumlu jant çemberine ihtiyacım var. Bu çemberi internetten satan bir site var mı? Varsa cevaplarınızı bekliyorum.

Scudo
Hocam neden 28 delikli aldın ki? Kendin biraz ağırsan ve bisikletide iyi yükleyeceksen bol bol tel kırarsın. Hatta bu yüzden trek 920 modeli piyasadan çekilmişti galiba, geri çağırma vs. bir sürü şey olmuştu 28 jant telleri yüzünden.

28 delikli aldığıma çok pişmanım ancak ne var ki bir kere aldım. Artık kalın tel vs kullanıp durumu telafi etmeye çalışacağım.

Zaten bisikletin önünde ve arkasında 32 delikli Dt Swiss 240 S göbekli tekerler var. Turlara çıkmadan önce ön tekeri yeni öreceğim 28 delikli tekerle değiştirip yola çıkmayı planlıyorum. 32 delikli model stokta olmadığı için 28 delikli olanı aldım. Şimdiki aklım olsaydı 36 delikli olanı alırdım. Ayrıca bisiklete Son Edelux 2 dinamo uyumlu ön far aldım. 100 Lux aydınlatması var. Bu farı turlara çıkan herkese tavsiye ederim.

Geri