Scudo Sports

26.09.2004 C.S.Gurubu Pazar Kahvaltısı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Turhan Abi elim bir çay kazası geçirdi :boese157: .Kendisine geçmiş olsun diyoruz.

Scudo
Evet çok güzel ama kask kullanmıyorum. bildiğiniz yarış bisikletine gidecek bir kask markası veya modeli var mı? varsa; music_dj@mynet.com maillerinizi bekliyorum teşekkürler

dj dodo

Kesinlikle !! Eğer ki Kaskım olmasaydı şu an ben ölüydüm..
Uludağ Zirve Tırmanışı dönüşü oldukça yorulmuş olsam gerek... Hava da biras yağışlıydı Aşağıya doğru inerken 55 km/sa hızla kafa üstü düştüm.. Kaskımın üzerindeki çizikleri gördüğüm de ise kask kullanmasaydım demek ki bu çizikler benim kafamda olacakmış yorumu geldi aklıma
------------------------------------------------------------------------------------------
Tubitak der ki:
ŞİDDETLİ BİR ÇARPMADA KASKINIZ KIRILABİLİR AMA KAFANIZ SAĞLAM KALIR..
KIRILAN KAKSK OLSUN Dİ Mİ?

Yiğit'e aynen katılıyorum. Ben de bir keresinde yağmura yakalanıp belediyenin doldurmayı unuttuğu su dolu bir çukura girmiştim. En son bisikletimi havada gördüğümü hatırlıyorum. Kafamı yere çarptım. Kafamda kask olmasaydı beyin kanaması bile geçirebilirdim. O gün bogündür kaskımı takmayı ihmal etmiyorum. resimlerdeki siyah beyaz kasklı adam benim zaten. Dragos resminde resim çekilirken dahi kaskımı çıkarmamışım yaw. :D

Bu arada gezilere katılıp da diğer resimlerde olmamama rağmen, pazar gezisi resimlerinde olmam beni cidden çok duygulandırdı... :p Çekenin ellerine sağlık. Bu arada Turhan Abi'nin çay marifeti ile yanma olayını bir kere daha bu vesile ile hatırlamış olduk.

Sevgileeer!

MFG(+)

Selam
Yarış bisikletinden kastınız yol bisikletimi ?
Kask markası olarak Met yada Ked farketmez.
Met Ataşehirdeki bisikletçide.
Ked heryerde bulunur kafanı korur.
700*23 lastikte kask lazım arkadaşım böyle hata yapma derim. :Skull-175

Bence kask takmak için ince lastik kullanmak gerekmiyor ...
Bisiklet olunca kask gerekli ....
Dikkatimi çekti keller takmıyor ama onlar sadece kep takıyor...
Belkide sabah uyanınca başını şimşir tarak ile fırçalıyorlardır ..... :sonst1zde

Geri