Scudo Sports

25.10 Çarşamba Samandıra gezimiz

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Tepki
1.253
Scudo
Mehteşem bir gezi olmuş Behçet abi...Hepinizi tebrik ediyorum...
Fotolarda muhteşem...Fakat yorumum son rampaya...Nerede bu rampa???:D:D:D
Şaka maka muhteşem olur ordan inmek...;)

güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

Hakkaten ben de su rampaya takildim ne zewkli olur ordan asaya sallanmak:rolleyes:
http://img138.imageshack.us/img138/8174/img1985cq7.jpg
Fotograflar cin tesekkurler;)

çok güzel bir gezi olmuş.ben bugün çalışmıyor olsaydım katılmayı çok isterdim.bundan sonrakilerde görüşmek üzere.kendinize güzel bakın....hoşçakalın...

Behçet'ciğim güzel bir tur düzenlemissiniz kutlarım.
Resimlerde cok güzel, ancak tekrar hatırlatmak isterim güzel bir parkur bulduğuma inanıp sizlerle konuşarak paylaştığım bir yer vardı hatırlar mısın? 5 Kasım Abant gezisi sonrası bir gün ve saat belirleyip keşife çıksak nasıl olur ?

Bu arada tüm bisiklet ve bisikletforum sevenlerimizin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

Saygılarımla,

Crosswolf

@crosswolf

O plan da aklımda merak etme. Abant gezimizden sonra onu da gerçekleştiririz. Yarın ( inşallah ) görüşmek üzere. ;)

@johny

Bu rampa Kayışdağı ' nda Alican.

Ooo ben bir ara kayışdağına gideyim...çok zewkli bir yere benziyor...Ehliyet sınavına orada girmiştim zaten her yer tepeli, dağlı...Beğendim şahsen;)

Herkes gibi bende o rampadan inmek isterdim Behçet abicim. Ne güzel inilir ama. Pek düz değil gibi görünüyo. Fazla hız yapılmaz.. :(:( Olsun yinede denenmeye değerdi. :D

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim..

Sevgiler...

geziniz mükemmel olmuş

güzel gezi yapmısınız paylaşım için teşekkürler

Behçet'in bütün sataşmalarına rağmen turu bitirdim. Mutluyum.
Bir daha Behçet'e uyup da antrenmansız tura gidersem iki olsun. ;)

sizleri kıskandımmı EVEEEET :)tesekkurler resimler icin.gorusmek uzre diyorum

Yıllar önce oralara Tofaş Kartal ile çıkardım.. Çıkması da inmesi de çok zevkliydi. Bir ara bisikletle denemek lazım. Abi oraya kadar gidip o rampanın tadına bakmamak kayıp olmuş gibi :) paylaşım için teşekkürler.

Geri