Scudo Sports

24 Aralık Kackar Antrenman Yarisinin Tam Videosu

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
BELGRAD VIDEO GORUNTULERI

Dosya Adi: Belgrad_Yarislari_2.zip
DownloadLink: (link)

Video Bilgileri
Cozunurluk: 384x288
Bitrate: 500
Fps: 25
File-Size: 91,11 Mb

Not: ben hic bir gezide sahsi kayit yapmam bu yaris goruntulerinide bisikletforum uyeleri icin cektim

Not2: Yesilbisiklet Kackarbisiklet ve Velespit firmalari bu dosyayi download etmesinler adrese teslim yapilicaktir gecen seferki gibi ;)

Scudo
İnşallah bir dahaki sefere, mazeret sunmayı sevmem o yüzden performansımdaki düşüşün nedeninden bahsetmicem. Beni desteklediğin için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
Vido için teşekkürler, en kısa zamanda indirip seyredeceğim.

kameranin ayarlarini eksik yaptigim icin goruntu kalitesi onceki yarisa nazaran biraz kotu oldu idare ediniz artik. ;)

NOT: bu arada mtbtr forumunda link vericek arkadastan tek istegim mtbtr`nin forumuna direk dosyanin linkini vermesin link vericek olan bu foruma yonlendirme yapsin

Teşekkürler ZEO şu anda indiriyorum videoyu. Beni sürekli tırmanırken çekmiştin :D Bakalım nasıl gidiyoruz :)

siz tirmandiniz ben ise pisti tamamen sondan baslayim basa kadar yurudugum icin cogunluk indim siz tirmanirken :D hehe
bize bisi olmaz ama trekingci adamiz nede olsa :D

Video harika olmuş, zevkle seyrettim, müzik seçimleri ve genel düzenleme harika...

İnerken de varsın Halilciğim :D, inişler hızlı olduğu ve dikkat gerektirdiği için kamerayla çekenler görülmüyor haliyle :)

@HaliliOzturk

Geri