Scudo Sports

23 yıllık italyan sarda yarış bisikletimi restore ediyorum

Tepki
10
İsim
zafer
Bisiklet
Diğer
restorasyon işleminden sonra arabaya veda :) artık işe hayırlısıyla bisikletimle gidip gelmeyi düşünüyorum istikamet gop Avrupa konutlarından şişliye günlük gidiş geliş 28 km umarım aynı istikamette bisikletiyle yolculuk yapan arkadaşlar vardır.

Scudo
teşekkürler inşallah en kısa zamanda fotoğraflandırıcam.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204584725682868&set=pcb.10204584728082928&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204584725802871&set=pcb.10204584728082928&type=1&theater

Baya zorlu geçiyo çalışmalar :) eski tip yarış fren bacaklarının yerine yeni nesil shimano kullanmak isteyince sıkıntı yaptım ama sanırım üstesinden geldim. Restore çalışmamda orjinal parçalarını bulamadığım için kadro hariç herşey yeni nesil baya uğraşıcam. Teşekkür ederim serkan bey.

(link)
(link)

kullanacağım parçalar bunlar.
Fren vites kolu = Shimano ST-A070 Tourney
Fren ayakları ön arka = Shımano BR-R451
Attırıcılar = Shımano tourney

Güzel bir şey çıkacak ortaya.. Gariban da sevinecekdir..

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

sonucu birlikte görücez yadigar eminim çok sevinecektir :) hediye geldiğinde çocuktum bacaklarım yuetişmezdi ama çok keyifliydi sürmesi. o ilk bindiğim anki mutluluk olsun yeter benim için rüzgarı hissedim :)))

(link)

Kullanılması gereken malzemeler sonsuz elmas frezler,canavar frezler, cila lastikleri
35000 devirlik ufak mikro motor

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

eski yarış bisikleti kadrosuna yeni nesil fren bacakları takarken çıkan sorunlar yeni shımanoların fren bacaklarının vidalama kısmına oturmamasıydı eski fren bacaklarının vida boyu uzundu. shımanolarınki aksine kısa olduğu için bacak tutan kısımda ve eski frenlerden çıkarttığım bacak sabitleyici pullarda genişletme yapmak mecburiyetinde kaldım. frenler sorunsuz kadroya sabitlendi yalnız yaşadığım tecrübe sayesinde siz siz olun böyle bi çalışma yapıcaksanız yani elmas yada canavar frezlerle kadroda çalışacaksanız kesinlikle uzun bi eldiven giyin. frezlerin kadrodan tesviye aşamasında saçtığı metal kıymıklar ellerime girdi yaklaşık 1 saattir onları temizliyorum :)).

@zafer bakırhan Zafer abi projenizi merakla takip ediyoruz.Kadronun boyanmıs halınden de bir fotoğraf rica etsek ;)

bende merakla bitmesini bekliyorum nasıl bişey çıkıcak ortaya eski kadroya yeni sistemler:)))) kadro resimlerini yarın fren vites kollarını gidon sargısını ve seleyi taktıktan sonra çekip atıcam İnşallah :)

(link)

Ebubekir kadro komple siyah ama üzerinde sarı renklerde olucak siyah-sarı güzel olur diye düşünüyorum .

@zafer bakırhan

Zafer abı sarı kat bu tarz olsa nasıl olur :) (link)(link) Yada bu tarz (link)

bianchi güzel görünüyo:) şimdilik bisikletime uyan jant zor bulunduğu için basit iki jant takıcam. yarın yurt dışına sipariş veicem arkadaşlarında dediği gibi 700 c uyar deiler 700 c siyah sarı renkte kaliteli bi jant seti getirticem hayırlısı bakalım .

@zafer bakırhan

Zafer abı aslında bunun sarısını yapabılsen cok daha guzel olur gıbı me geldı (link) Ayrıntılı fotografları lınkte mevcıt : (link)

Öncelikle basarilar dilerim, restore gayet iyi gidiyor. yalniz sari boya degil de sari yazi yazdirsaniz daha güzel olur. Jantlari da siyah ve üzerin de sari yazilar olursa daha güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.

Beliki baya bir isiniz daha var, tekrar basarilar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: zafer bakırhan
Geri