Scudo Sports

23 Nisan Çarşamba Çekmeköy>Şile Sahilköy Turu

Tepki
20
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar Merhaba, Bsikletlerini yeni almış bir grup Bisiklet sevdalısıyız, ilk turumuzu 23 Nisan Çarşamba günü Şile sahilköye doğru yapıyor olacağız.
Hareketimize Çekmeköy yeni yapılan spor kompleksi önünden 06:30 başlayacağız.Hedef yollarda telef olmaz isek şile sahilköy :rolleyes: Bize katılmak istermisiniz ?

Scudo
http://img.tapatalk.com/d/14/04/19/y9uzetez.jpg

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben katilacagim ins.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dönüş yine aynı yere mi? Ben Taşdelen'de oturuyorum duruma göre katılabilirim.

Evet ayni yere donecegiz ins. Donebilirsek ;)

Bu kadar karamsar olmayın salih bey güzel bir rota bakalım uygun olursam bende katılabilirim

• Beğen
Tepkiler: Tarık Kazancı
Ortalama hiz ne olacak salih bey kalmali mi olacak birde

Baki bey benim ilk uzun yol tecrubem olacak ;) pedalliycaz iste 15km/s 30km/s ne olursa artik ;)

@salih gokmen
Dönülür neden dönülmesin :) Tamam Salı günü bir aksilik çıkmazsa buraya yazar Çarşamba Taşdelen'den size katılırım.

23 Nisan Çarşamba sabahı size madenler durağından katılıyorum hocam. Bir değişiklik olursa haber verirsiniz. Konuyu takip ediyorum.

Murat hocam merhaba degislik ongormuyoruz ;) olursa haberlesiriz.

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok erken şileye bakalım bende pedallamak istiyorum ama yaza doğru inşallah güzel keyifli bir tur olması dileğimle bu arada baya rampa var acele etmeden gidin gelin inşallah :)

Salih bey sen fazla rampa yok demistin :D ins. Sıkıntı yasamayiz

Şile yolu üzeri 4 sıkı rampa var ama sizin paylaştığınız rota Alemdağ, Reşadiye, Hüseyinli üzeri sıkıntıya uğratacak pek rampa yok.

Bilgilendirme icin Tesekkurler fatih bey, sizede tesekkurler salih bey rampasiz yol sectiginiz icin :)

6 bucuk cok erken beyler bem gebzeden gelicem birazdaha gec bi saate alsak ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih bey sitenizi inceledimde bisiklet isinde bayagi profesyonelsiniz ;) biz bu ise yeni basliyoruz, toplamda 100 km ancak yaptik, bu rotada biz size gore yavas kalabilirz bastan soyleyelim :)

arkadaşlar,
toplam kaç km topluyor bu yol?
ne tür bisikletleriniz var?
benim şehir tipi bisikletim, yol için uygun mu? yoksa dağ bisikleti ile mi yapacaksanız turunuzu?
katılmayı bende istiyorum ama evliyim :) bakalım izin kopartabilirsek :)

• Beğen
Tepkiler: İhsan Tunçel
@aertan

Cekmekoy sahilkoy gidis gelis 80 km, yolun tamami asfalt ve sehir bisikletleri icin uygun, hatta bir arkadas katlanir bisikletiyle katilacak, yolda arac trafigi pek yok, bizde evliyiz ama izini kopardik :)

Geri