Scudo Sports

23 Ekim İpsala-Atina

yunanistan turu bisiklet seçimi

• scott speedster s30

• tchibo trekking bisikleti

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.

yeyu

take me back to my bike on the road
Tepki
181
Bisiklet
Scott
Merhaba arkadaşlar 23 Ekimde İpsaladan çıkıp 30 Ekim gibi Atinaya ulaşıp oradan feribotla İzmire dönmeyi planlıyorum. konaklama çadırda olacak. elimde bir scott s30 yol bisikleti var arkasına sele takılıp bi on kilo falan alabiliyor, bir de tchibo'nun sattığı trekking bisikletlerinden var ama yavaş o da.

sizce hangisi ile çıkmalıyım yola??? keşke bi tur bisikleti olaydı ama imkan yok

IMG_3090.JPG

jpg.jpg

• Beğen
Tepkiler: Berkayesenkaya488
Scudo
pelotonla yaptım benzerini.çadır yoktu ama fazla eşya vardı 10 kg kadar.yanına çok eşya almayacaksan bence scott daha iyi olur.
atina-izmir bilet ne kadarmış?

• Beğen
Tepkiler: yeyu
Merhaba,
Tchibo dan aldığınız bisiklet ile çıkın.

• Beğen
@fatihİ.10 iki kişiyiz dolayısıyla çadır gibi eşyaları bölüşcez umarım fazla yük çıkmaz o zaman scott iyi gibi. atinadan sakız adasına 50 € falan feribot. ordan da 25-30 € falan ama direk sefer var mı henüz bilmiyorum. şu anda vize ile uğraşıyorum zaten halledeyim dönüş çok önemli değil :D

Scott diyorum başka da bir şey demiyorum...

• Beğen
Merhaba,

2013'te o yolu geçtim. Scott ile çıkmanızda bir sakınca olmaz. Yollar oldukça temiz. Sağlam yokuşla karşılaşacağınız bir iki geçiş var. Yalnız, sırtta yük taşıma olayı uzun yolda biraz sorunlu olabilir. Hızlı olmak iyi bir seçenek olsa da tedbirli olmakta fayda var.

Ön bilgi almak isterseniz forumda yazım var.
İstanbul-Atina Bisiklet turu (14-26 Eylül 2013) 1. gün

Şimdiden kazasız ve keyifli turlar

five

Geri