Scudo Sports

21 vitesten üste geçiş

Tepki
35
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar/büyüklerim 21 vitesten 24 veya 27 vitese geçiş mümkün mü ? Eğer mümkünse değişmesi gereken parçalar nedir ? Şimdiden teşekkürler..

Scudo
mümkün tabi arka dişli+zincir+arka akratıcı+vites kolları değişmek üzere yapabilirsin

değiştirirsen iyi olur takım yapmış olursun

bence . ruble+viteskolu+zincir.

Ruble + Zincir + Arka aktarıcı + Vites kolu yeterlidir.

Herkese teşekkür ederim cevaplarınız için. Cihan abi arka aktarıcı da gerekli galiba, çünkü satılırken hep özelliklerde 7-8 - 8 -9 uyumlu falan yazıyor. Bir de birşey sorucam benimki tourney set, şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım gayet güzel bir şekilde çalışıyor ancak arkadaşımda alivo set var bisikletinde. Çok akıcı geçiyor o bile, deore set veya slx set bundan daha fazla ne sağlıyor ? Daha mı dayanıklı daha mı ömürlü ? aradaki fark nedir..

Dag yarıslarına katılmıyorsan ya da kadron cok ıyı degılse sehırde kullanım için bosuna masraf yapma bence.

Her kafadan bi ses cikmis[emoji4] aynakoluda degistirmek gerekir. Buyuk ihtimal arka gobekte degisecek. Bunlarin disinda diger degismesi gerekenler yazilmis. En guzeli bisikleti degistirmek

Bu sene lisedeki son senem olduğu için fazla vakit ayıramıyorum amacım bilgi sahibi olmaktı. Ebubekir mezun olduğum gün gidip yeni bisikletimi alacağım. Bütçem 2- 2.500 Tl arası, belki 3000 e çıkartabilirim. Dağ yarışlarına katılmayı düşünüyorum şehirde sürmeyi sevmiyorum zaten ama el mahkum şuanlık.. Yazın ve yazdan sonra da vaktim bol bol olacaktır diye düşünüyorum o yüzden işi profesyonelleştirmek istiyorum. Umarım geç kalmamışımdır :)

Evet her kafadan bir ses cikmis ama 24 ve 27 vitese ne gerekli yazan olmamis.
24 vitesde, ruble zincir viteskollari yeterlidir
27 vitesde, ruble zincir viteskollari arka aktarici ve aynakol ön aktarici ise aynakol dislilerine göre degisir.

Geri