Can Çelik
🛠 🛠 🛠
- Tepki
- 8.086
- İsim
- Can Çelik
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Fixed Gear
Benim de garibime gitti. Allah Allah diyorum, bu saat olmuş niye ortalıkta başlık yok diyorum.
@necmeddin ağabey konuya yazmamışsın daha. Necmeddin ağabey yazmadığına göre başlık açılmamıştır ellaham dedim.
Necmeddin ağabey buralar dolmuş yalnız. @can_celik @Atasoy ,@cazci ,@makaram @seko35.50 @Ali Kılıç 35.5 @suat akman diğer forumdaşlar herkes burada. Sağolsun @can_celik beni de kapıda karşıladı
Necmeddin ağabey bi sen yoksun, bi @Cemal Ç. yok bi de @mariokaldato yok. Çetin zaten gözükmüyor.
Son yılların kaçınılmaz sonucu bu aslında. Genel kültür gelişimi sıfırın altında. Özellikle belirli konularda uzmanlaşan bu derece elit olması beklenen tipler o bildikleri konular dışında tırtlar. Mesleki konular dışında iki kelam etsen kaçarsın yanından. Dolu böyle tipler.İşin acı yanı ne biliyor musunuz? Bu adam doktor. Cahil kokan bir doktor.
Son yılların kaçınılmaz sonucu bu aslında. Genel kültür gelişimi sıfırın altında. Özellikle belirli konularda uzmanlaşan bu derece elit olması beklenen tipler o bildikleri konular dışında tırtlar. Mesleki konular dışında iki kelam etsen kaçarsın yanından. Dolu böyle tipler.
Belgrad ormanını deneyin. Bu gibi ve daha zoru sayısız parkur var. Tavsiye ederim.Bugün parkurdaydım ve biz daha önce dağ bisikleti sürmüyormuşuz. Bu parkur bana dropper satın aldırdı. Ayrıca parkura önceden geldiğimde şerit olmadığı için kaybolmuştum aşağıda paylaştığım video sayesinde yolumu buldum.
Ben de diyorum bu kendini beğenmişlik nereden geliyor.İşin acı yanı ne biliyor musunuz? Bu adam doktor. Cahil kokan bir doktor.
Yıllık izindeyim.😂😂Benim de garibime gitti. Allah Allah diyorum, bu saat olmuş niye ortalıkta başlık yok diyorum.
@necmeddin ağabey konuya yazmamışsın daha. Necmeddin ağabey yazmadığına göre başlık açılmamıştır ellaham dedim.
Necmeddin ağabey buralar dolmuş yalnız. @can_celik @Atasoy ,@cazci ,@makaram @seko35.50 @Ali Kılıç 35.5 @suat akman diğer forumdaşlar herkes burada. Sağolsun @can_celik beni de kapıda karşıladı
Necmeddin ağabey bi sen yoksun, bi @Cemal Ç. yok bi de @mariokaldato yok. Çetin zaten gözükmüyor.
Ormana giriş yasağı esnek aslında biraz. Hedef göstermeden belirteyim, X Ormanına girişte birilerine denk gelirseniz, siz bisikletçisiniz derinlere girebiliyorsunuz, şüpheli bir şey gözünüze çarparsa haber verirsiniz gibisinden yaklaşımlar da mevcut. Normalde kağıt üzerinde yasak ağustos ayı sonuna kadardı. Belki kısaltmışlardır.Ben bu ormana giriş yasağını tam anlamadım. Federasyon yeni yarış yüklemiş siteye, Karabük Yenice'de MTB yarışı olacakmış bu haftasonu