Scudo Sports

2020 hedefleri

Scudo
Benim 2020'deki hedefim fixed gear bir bisiklet ile 300+ bir tur yapmak.
Bir de yine fixed gear bir bisiklet ile 1000 metrelik bir aralıksız tırmanma yapacağım.
Bu ikisinden birini mutlaka yapacağım.
Muhtemelen ağustos sonu gibi tamamlamış olurum hedeflerimi.

2018'i 6500 km, 65.000m yükseklik kazancı ile bitirince, 2019 için 8000 km - 85.000m hedef belirlemiştim. Gün itibariyle 9000km'yi ve 95.000m yükseklik kazancını geçtim.
2020 için 10.000 km / 100.000m tırmanış demesek olmaz bu noktadan sonra ;)

2018'i 6500 km, 65.000m yükseklik kazancı ile bitirince, 2019 için 8000 km - 85.000m hedef belirlemiştim. Gün itibariyle 9000km'yi ve 95.000m yükseklik kazancını geçtim.
2020 için 10.000 km / 100.000m tırmanış demesek olmaz bu noktadan sonra ;)

Uyku sersemi bakınca 11. Kalkınma planı açıklanmış, kişi başına düşen milli gelir hedeflerini konuşuyorsunuz sandım.o_O

Kilomu 80 den 70 e düşürmek.

İşsizlik zaten yüksekti, Çetin'in kilosu kadar da büyük olmamıştır herhalde dedim:D ve kendime geldim.:ssrtcbya:

9.000 km sürmek
Sigarayı daha da azaltmak
3-5 günlük çadırlı-pansiyonlu tur yapmak

<evlilik>
<head>
<!-- Meta evliysen unut -->
<meta name="BayCicik" content="Çadırlı">
<meta name="Pansiyonlu" content="3-5 gün evden uzaklaşma">
<meta name="Karı dırdırı" content="web,html,css">
<meta http-equiv="content" content-type="text/html; charset=iso-8859-9">
<title>Eğer evliysen 3-5 günlük çadırlı pansiyonlu turu unut</title>
<meta name="Öyle bir delikanlı yok" content="Hayal dünyasında yaşamak">
</head>

Düzenli bir antrenman programı oluşturmak, nefes teknikleri üzerine çalışmak ve bir tane granfondo yarışı deneyimlemek. Ağustos'un 28'inde aldığım bisiklet ile 2019'u yaklaşık 3000 km ile bitirecek gibiyim. 2020 için 7.000 km hedefim olsun.

becerebilirsem traitlona doğru yavaş yavaş bir başlangıç yapmak... zor gibi görünsede denemeyi düşünüyorum

2019 da süremediğim bisikletimle birlikte daha çok vakit geçirmek
Edirnedeki yarışa yeniden katılmak
Hanıma bisiklet kullanmayı öğretmek.
2x Katlanır bisiklet almak :)
En az 3 000 km pedal çevirmek.

Bakalım zaman ne gösterecek.

<evlilik>
<head>
<!-- Meta evliysen unut -->
<meta name="BayCicik" content="Çadırlı">
<meta name="Pansiyonlu" content="3-5 gün evden uzaklaşma">
<meta name="Karı dırdırı" content="web,html,css">
<meta http-equiv="content" content-type="text/html; charset=iso-8859-9">
<title>Eğer evliysen 3-5 günlük çadırlı pansiyonlu turu unut</title>
<meta name="Öyle bir delikanlı yok" content="Hayal dünyasında yaşamak">
</head>

:komik: :komik: :komik::komik::komik:

Evli değilim, dırdır kaynağı mevcut ama güvenlik odaklı hep. Sırf güvenlik dırdırını azaltmak için her tarafıma ışık döşedim :komik:

@BayCicik birde minik hoparlör al hocam bas ankara havalarını... ışıklı mışıklı iyi olur

Şimdilik telefonla hallediyorum. Önde 2, arkada 2 tane sabit, öne 1 tane daha yanımda taşıyorum. Arkaya 2 tane daha geliyor bakalım. Decathlon'dan reflektörlü yelek aldım, sırf gönlü olsun diye. Trafik levhası gibi geziyorum ortalıkta :komik:

Ankara havaları demişken, bi gün arkadaşla çıktım, Antalya'da Geyik Bayırı denen bi yer var, oraya tırmanacağız. Bende yol, onda dağ bisikleti var. Performanstan öte keyif için çıktık. Mokapot falan yanımızda kahve demleyeceğiz falan, dolayısıyla keyif olsun diye BT hoparlörü suluk kafeslerimden birine taktım. Müzik zevklerimiz örtüşmediği için ortak liste açtım, bi ondan bi benden çalıyor. Listede bi de, yolculuğa çıktığımız zamanlarda dinlediğimiz, dalga geçtiğimiz şarkılar var. Neyse, tırmanmaya ufak ufak başladık. Karşıdan 2 tane yol bisikletli geliyor, bizi gördüler, yüzlerinde bi gülümseme.. Aramızda hatrı sayılır bi mesafe var. Bi arkadaş elini kaldırdı selam vermek için, tabi bu sırada yaklaşıyorlar. Müziğin sesini duymuş olacak ki o eli usulca aşağıya indirdi, kafasını aksi yöne çevirdi ve sürüp gitti yanımızdan :komik::komik::komik:

Geri