Scudo Sports

2015 modellerin fiyatları ilk çıktıklarında düşük mü olur

Cem Ç

Forum Bağımlısı
Tepki
921
Bisiklet
Merida
sahibinden de ve google da arama yaparken 2015 modellerin geldiğini gördüm

mağazalar henüz pek görsel eklememiş tesadüfen gördüm sahibinden de

(link)

https://i.hizliresim.com/LoX610.jpg

2460 dolara falan geliyor 5.500 lira bazı sitelerde fiyatı 2.400 dolar yazıyor da onlarda henüz görsel yerine sadece fiyat listesi vardı.

Teknik Özellikler

NAME SCULTURA CF2
FORK Road carbon Race
DERAILLEUR FRONT Shimano Ultegra D
DERAILLEUR REAR Shimano Ultegra SS
SHIFTERS Shimano Ultegra
BRAKE LEVER attached
BRAKES Merida Road Pro
CHAINWHEEL Shimano RS500 50-34
BBSET attached
CHAIN Shimano 11s
HUBS Formula Road Bearing
RIM Merida comp 24 pair
FREEWHEEL Shimano CS-5800-11 11-28
TIRES Continental Ultra Sport II 23 fold
HANDLEBAR STEM MERIDA pro CF OS -5
HANDLEBAR FSA Gossamer compact OS
HEADSET Big Conoid S-bearing neck pro
SEAT POST MERIDA carbon H SB15 27.2
SADDLE Merida Race 1
PEDAL NO

fiyatına göre özellikleri nasıl ve bu fiyat kışın da gelmesi ile düşer mi yoksa dolara bağlı olarak yükselirmi sizce

Scudo
Aydın Bisiklet satıyor sahibinden.com da. (link) bı sitede de 2000 dolar civarında. o nedenle dolar bazında fiyatı artmaz. zaten tüm dünyada kapitalismus aşağı verdi başını gidiyor. alan yok anlayacağınız. bu kötü gidişi otomobil üreticileri farketti ve yok satma sistemine tutundular. adamlar üretmiyor, talep olunca da istedikleri fiyata satabilme lüksleri oldu bir ara ama tüketiciler tarafında kazançlar artmayıp ihtiyaçların fiyatları arttıkça bu tür malzemelere talep zamanla azaldı. evet bu fiyata bu bisiklet 2014 fiyatları ile kıyaslayınca ucuz gibi ama daha bu merida. hele diğer markaların 2015 modelleri bir çıksın, fiyatlar belli olsun, kararınızı öyle verin. ben şimdiki bisikletimi gide gele 3 sene aldığımı düşünürseniz; sabrın sonu selamet her zaman.

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
2015'lerin fiyatı ilk dönemde neden düşük olsun?
Piyasaya bol bol 2015 model sunulacak, satın almak isteyenlerde ilk etapta 2015'lere yönelecek. Kısacası arz-talep durumu gayet dengeliyken hangi aklı selim satıcı önce ucuza mal satıp, sonradan o mala zam yaparak ilerleyen dönemlerdeki alıcıyı kendinden soğutsun? Hele döviz üzerinden satış fiyatı verenlerde hiç olmaz böyle bir şey. Olsa olsa, döviz üzerinden gösterilen fiyat sabit kalırken kur değerlerinin değişmesinden dolayı bir ucuzlama (veya tam tersi) görülebilir ki bunun da indirim ile hiçbir alakası yok zaten.

2015'ler pazara girdikten sonra, bir indirim olacaksa 2014'lere ve 2013'lere olur. 2015 modellerin indirimi için pazarın 2015'lere doymuş olması lazım ki bu da sezon sonunu gösterir.

@Cem Ç.

Merida için daha yeni modeller gelmedi. Ekteki fotoğraf Aslı bisikletin bayii toplantısından. Çekip eklemişler. Henüz daha sipariş topluyorlar.

Bu dönem eğer bütçeler sınırlıysa ve bayilerin elinde varsa 0 olarak veya insanlardan 2. el olarak 2014 model bisikletleri almanın tam zamanı. 2015 modellerin ucuz olmasını beklemek yanlış olur.

• Beğen
2015 olmasından dolayı kış olması fiyatı etkilemez bence hatta 2014'den daha pahalı gelebilir.

• Beğen
@Mustafa Özer

Bir kaç model gelmiş abi.

(link)

(link)

@Berke K.

Evet bende onu görüp mesajımı düzeltmek istedim ama düzelt seçeneği aktif değil.

@Mustafa Özer

diğer ilanlarında mağazada 2015 model bisikletlerin fotoğraflarını çekmiş. aslı bisikletten aldığı fotoyu bilemiyorum.

(link)

@Cem Ç.

2015 Merida dahon ve sedona ları aslı biisklet daha yeni görücüye çıkardı. Bu ilanlarda anlaşılıyor ki raflara eklenmiş meridalar. Yanılmış olabilirim.

Geri