M Mustafa Güldal Aktif Üye Kayıt 15 Eylül 2013 Mesaj 147 Tepki 44 Şehir İstanbul 21 Aralık 2013 #1 Sevgili arkadaşlar, şubat ayında 1-2 bisiklet severle birlikte tur yapmak istiyorum. Orada 1 gün kalıp geri dönebiliriz. İlk olarak gidecek kişiler belli olsun sonra diğer detayları derinlemesine düşünürüz.
Sevgili arkadaşlar, şubat ayında 1-2 bisiklet severle birlikte tur yapmak istiyorum. Orada 1 gün kalıp geri dönebiliriz. İlk olarak gidecek kişiler belli olsun sonra diğer detayları derinlemesine düşünürüz.
adnan kahveci Daimi Üye Kayıt 18 Nisan 2013 Mesaj 313 Tepki 118 Şehir ist Bisiklet Salcano 28 Aralık 2013 #2 istanbula gelirseniz dönüşte size eşlik ederim... başlikta bursa ist demişsiniz..katilim yeri ist gözükmekte...rota ist-bursa mi bursa-ist mi
istanbula gelirseniz dönüşte size eşlik ederim... başlikta bursa ist demişsiniz..katilim yeri ist gözükmekte...rota ist-bursa mi bursa-ist mi
Mehmet D. Forum Demirbaşı Kayıt 7 Şubat 2014 Mesaj 413 Tepki 93 Şehir bursa Bisiklet Salcano 9 Nisan 2014 #3 20 nisanda ben geliyorum.