Scudo Sports

2014 salcano xrs 040 sora eskİ sora deĞİlmİŞ

furkan k.

Üye
Tepki
10
Bisiklet
Salcano
Forumda bu bisikletin konuşulduğu konularda üzerindeki soranın eski model olduğu yazılıyordu bende bugün alana kadar öyle söylendiği için eski sora sanıyordum ancak eski sora değilmiş aynakol aktarıcı ve frenler 2014 siyah sora.Ayrıca sitedeki fotoğrafında yeşil olan kısımlarda kırmızı kullanılmış.Bu bisikleti düşünenlerin bilgisine.

Scudo
2013 siyah soradir Rd3500 serisi olmasi lazim ki o fiayata gercekten iyi yeni soralar :)

3500 yeni 3400 eski soralar benim bisikletimde de yeni Sora var.

@Onur Gunes

gri eski siyah yeni diye biliyordum ben ve sitesinde rd-3500 yazıyor ama bisikletçide yeni dedi :)

• Beğen
Tepkiler: onur güneş
@Fklyc
Yeni evet rd-3500 ama yil olarak sanirim 2013 olmasi lazim sonucta guzel 3500 ler ne olur ise olsun bende kullaniyorum cok memnunum gerce arka aktariciyi yamulttum yeni degistirdim 1-2 hafta tiagra kullandim ben pek fark gormedim tiagra sert geciyor birazcik evet ama o kadar da anlasilmiyor sora tiagra farki suanlik yeterli bir sistem 3500 sora kararlilik vs acisindan :)
Hayirli olsun bisikletiniz bu arada :)

@Onur Gunes
Çok teşekkür ederim kararlılığı falan geçtimde kolları özellikle ön kolu kullanabilsem sorun yok :)

• Beğen
Tepkiler: onur güneş
@Fklyc
On vites biraz sert gecer evet ama zamanla yumusuyor kol yada siz alisiyorsunuz :) Fren de sora ise biraz km yaptiktan sonra(1500km)
Kartuslara bakin oynama olabilir jant yuzeyinde bende olmustu en azindan :)

Kollar çift ise yani ön kolun içinde ayrı bir kol daha varsa yeni seridir o resimlerde tekli gözüküyor yani eski seri.

@Onur Gunes İnşallah o bana alışır :)

@Berke Kazankaya

Evet ayrı bir kol daha var

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geri