muraterdem42
Üye
- Tepki
- 18
- Bisiklet
- Scott
- Kadro Model/Tip
- Mtb
- Bisiklet Marka
- Scott
- Maşa
- Suntour Epicon X2
- Bisiklet Model
- Aspect 640
- Kadro Boyu (inç/cm)
- 168-179
- Ön Aktarıcı
- Sram X7
- Jant Boyu
- 26 Jant
- Arka Aktarıcı
- Sram X7
- Aynakol
- Sram Truvativ GXP S1400
- Fren Sistemi
- Hidrolik Disk
- Ön Fren
- Shimano M315 + SLX SM-RT66 203mm Rotor
- Türü
- Kilitli Amortisör
- Çekiş Sistemi
- 2 x 10
- Arka Fren
- Shimano M315 + Sram Avid HS1 160mm Rotor
- Garanti Durumu
- Garantisi Var
- Vites Kolları
- Sram X9
- Ruble
- Sram PG 1070
- Zincir
- Sram PC1071
- Gidon
- Pro Koryak
- Gidon Boğazı
- Scott Impact
- Sele
- Scott Impact
- Sele Borusu
- Pro Koryak
- Jant Seti
- Mavic Crossride
- Lastikler
- Michelin Contry Trail 2.0
- Ağırlık
- 11
- Materyal
- Alüminyum
- Bulunduğu Şehir
- Konya
- Kargo Seçenekleri
- Alıcı Ödemeli
- Fiyat
- 40000
- Kullanım Süresi
- 36 Ay
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- 05314393493
Merhaba arkadaşlar, 2013 yılında Konya Pınarelli Bisiklet' ten aldığım bisikletimi ve ekipmanlarımı kullanmadığım ve şehir değişikliği nedeni ile satıyorum. Bisikletimi 3 yıl aktif kullandım. Daha sonra şehir değişikliği sebebi ile kullanamadım. Ev ortamında muhafaza edilmiştir.
Bisikletim fotoğraflarda görüldüğü gibi 10/9,5 kondisyondadır. Üç dört yerinde taş izi haricinde altı ve üstü tertemizdir, kadroda çatlak vb yoktur. Yıllık bakımları Bike&Art tarafından yapılmıştır.
- Kadro boyu M dir. 168-179 boy için tavsiye edilen ölçüdür.
- Üzerindeki ekstra olan tüm komponentler sıfır alındı, Pınarelli Bisiklet tarafından uygulanmıştır. Kutu, Belgeleri mevcuttur.
- Scott kadro ömürboyu garanti kapsamı altındadır. Belgeleri ve faturası mevcuttur.
- Bisikletin üzerinde SPD Crankbrothers eggbeater pedal seti vardır. Shimano SH-CT40B (43 Numara) ayakkabı ve kaller ile full set halinde teslim edilecektir.
- Ekstra olarak Scott yarım parmak eldiven ve Scott pedli full takım XL beden forma ile verilecektir. (Bulabilirsem görsellerde olmayan Prowell F38-R kask yanında verilecektir.)
Kullanıcısına şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Sahibinden üzerinden ilan açılacaktır. Merak edip sormak istediklerinizi whatsapp üzerinden yazabilirsiniz.