Scudo Sports

2012 UCI dağ bisikleti takvimi

Sadık Dedeoğlu

Aktif Üye
Tepki
171
2012 yılında Ankara da düzenlenecek olan dağ bisikleti kupasının adı, resmi olarak Cagatay AVSAR MTB Cup-Ankara olarak, UCI takviminde yayınlanmıştır. Yarış 15-07tarihinde, Class2-XCO olarak yapılacaktır.

Bu seneki yarışın adı yurt içinde, Çagatay Avşar olarak kullanılmasına karşın, UCI sitesinde ve Uluslararası camiada, Hacettepe kupası olarak geçmekteydi.

Bu konuya destek veren dost ve arkadaşlarıma ayrıca Türkiye Bisiklet Federasyonumuza teşekkür ederim.

(link)

Scudo
Çok sevindirici bir haber gerçekten..

Benim merak ettiğim bir durum var 1 Ocak'a yarış koyan federasyon araba hangi lisanslarla yarıştıracak elit sporcuları :)

Sadece Elit değil ulusal kategoriler için de bu bir sıkıntı. Çünkü bu yıl ki lisansların geçerlilik tarihi 31 Aralık 2011'e kadar.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Ama bir de bu işin federasyon tarafını düşünmekte fayda var. UCI için bir takvim belirlemeleri gerekliydi ve onlar da bunu uygun görmüşler. Çünkü UCI'a bildirmediğimiz yarışları veya tarihleri sonradan ekleme şansımız yok, ama takvimde yer alan yarışların tarihlerini geçerli bir sebeple değiştirebiliyoruz; diye biliyorum ben. Sanırım onlar da bunu göze alarak hazırlamışlardır. Yoksa onlar dahil herkes bilir 01 Ocak tarihinde yarış düzenlemenin zorluklarını-da vardır düşündükleri bir çözüm-eminim...

yol bisikleti 2012 takvimine baktımda; neden bizim cumhurbaşkanlığı turu falan yok uluslararası ve büyük bi tur olarak aklımda yeri var o turun yanlışmıyım acaba tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir

22.04.2012 - 29.04.2012 Presidential Cycling Tour of Turkey

Geri