Scudo Sports

2010 için Salcanodan beklediklerim...

Serhatb55

Aktif Üye
Tepki
54
Salcano bu sene iyi bir sezon geçirdi yani bir anda forumda okadar çok salcano görmeye başladıkki..

bende bu sene bir astro satın aldım

Ancak yinede kullanıcı yelpazesinin çok geniş olması biraz garip değilmi :) 200 lirayada bisikleti var 2000 lirayada :) sizce bu iyi bir durummudur?

Bu konuda bence seneye astro en alt model olsun onun altındaki tüm modeller gitsin ayrıca NG222sv, NG101sv, NG303sv modelleri de gitsin. Fiyatlar aynı seviyelerde tutulsun, üst modellere bir iki model daha eklensin ve ng303 ve lerin ağırlıkları biraz daha düşürülsün. 13.6 kilo ortalamaları :)

sizce salcano 2010da bu seneki başarısını geliştirmek için başka ne yapmalı :)

Scudo
salcano karbon kadrolu model çıkartsın 1000 tl yi geçmesin :D çok uçtum sanırım:D

bence 200 lirayda olması çok iyi 2ooo liraya düşük fıyata alan nerden ne aldığını bilecek 2000 liraya da alan en azından turk markası yerlı malı dıcek her kesime ulaşması önemli
astro en düşük model olsun demişsinde salcanonun en çok tercih edilen modelleri impetus alu astro. yol bisikleti konusunda öncedende belirtildiği gibi açılımlar lazım

not: ben alu modelini kullanıyorum zoruma gider vallaha:)

kadro teknolojilerini yükseltlinler daha iyilerini yaapsınlar.
ayrıca sadece XC kadro değil farklı tarzlarda ürünleri olsun sedona nın X11veya kron unun crazy hopu gibi bisikletler çıkarsın.
FS kadrolar faln yapsın bisiler işte:D

salcano assos u tekrar cıkarsınlar boy ölçüleri de olsun 14 16 ve 18 inç olarak üretilsin bence salcanonun en kral kadrosu assos ng303 lerden sağlam ;) ng 101 den de daha alımlı ;)

Geri