Scudo Sports

2009 MTB Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası Manisa Yarış Videosu

Scudo
iii hoşş hersey güzeldide ben yoqtum :D:D canın saolsun dostum yapman yeter inadına yapmadın ya:D:D

• Beğen
Tepkiler: zorbeyonur
onur ilk yarışda sana güzel bir yemek ısmarlıyacam dostum:)

• Beğen
Tepkiler: zorbeyonur
onur müjde müjde d-slr makineyi sana alamasak da artvin yarışında benden sana 36 lık poz angaragüçlüden haaa...

:) :)

Sagol iso düşünmen yeter ama artık digital ortamdayız onun yerine bir sd kart olabilir :D

yaa arkadaşalar bolu yarışının konusunu açan olmuyacak mı 1 hafta önceden yapsak araştırsak diyorum ....

bolu yarışı olucak mı olmuyacak mı söylentilere göre olmuyacak ve iptal edilmiş... aman nefret ediyorum şu olumsuz söylentilere ilginizi almak istiyorum ilgi ve paylaşımlarınız için teşekkürler ...

Onur'cum ellerine sağlık kardeşim.. Gerçekten emeklerin teşekkürden çok daha fazlasını hakediyor ancak şimdilik sadece teşekkür edelim. İnşallah ileride farklı şeylerde yapabiliriz. :)

Bolu yarışı iptal edilmiş Manisa'da duyurdular.. Ancak Artvin yarışı yapılacak sanırım ama ulaşım falan nasıl olur onu bilemiyorum. Uçak biletleri tahminimizden pahalı çıktı otobüslede en iyi ihtimalle 20-22 saat sürer Yusufeli.. Ayrıca kalacak yer ayarlanacak mı yoksa herkes kendisimi ayarlayacak bunlarıda öğrenmek lazım..

metro hopa ya kadar gdiyor bilet fiyatı 60 tl internetten..normal fiyat 70 tl...

ankaradan 15:30 kalkış sabah 7:30 varış hopa ya...

Hopa dan geçişi kolaylıkla yapabilrisiniz hemen hemen hopa-yusufeli arası 2 saati... otobüs fiyatı da 15-20 tl arasındadır...

• Beğen
Tepkiler: fecredall
yusufeline ayrıyetten erzurumdan da geçiş var erzurum otogarından 2-3 saatte bir artvine otobüs kalkıyor...Artvine giden otobüs yusufelinden geçiyor...erzuruma uçak da var arkadaşlar bilginiz olsun....

Artvin merkeze giden Öz Artvin Express, Lüks Artvin Seyahat firmalarıda var. Artvinde yaşadığımız yıllarda bu firmalarla Ankara'ya gelip giderdik. Ankara-Artvin yaklaşık 19 saat sürerdi.. Ancak yeni sahil yolu ile belki biraz daha kısalmış olabilir süre..

Ben bugün sordum ankarada uçak 154tl ankaradan otobüsle 14:00 da binince sabah 7.30 da orda oluyormusunuz 60 tl bu durumlar karsısında pek gelemıyorum gıbı gozukuyor federasyon boluda yarıs yapmaz gıder boyle yerde yarıs yapar nasıl bır mantıkdır cozemıyorum ... :eek: :boese157:

Geri