Bu yarışta gözlüğümü start noktası civarında kaybettim.Bulanlar lütfen bana özelden ulaşsın.Gözlüğüm şeffaf camlı KUOTA markaydı.Türkiye'de yanlızca bende var.
Zorlu kar kış ortamında zor bir yarış daha bitti 1.11.47 zamanla elite klasmanında 3. bitirdim
3.5km lik kısa parkurda çok fazla yükselti olmayışı tempoyu hiç düşürmedi sert tipide görülmeye ve kim ne kaçıncı olmuşsa olsun alkışlanmaya değer bir başarı sergilemiştir...
Yarış startından sonra ilk başta bir grup oluştu o gurubun 10 sn arkasından devam ederek takip ettim sonra 1. Kamil AKALP 3.yada4. turda performansını arttırarak yaklaşık finishde 1dk açan farkı oluşturdu yarışın ortaların 2. Muammer YILDIZ' ı yakaladım ve geçtim ama bir tur sonra beni yakaladı yarım tur beraber gittik ama ufak bir hatamla zaman kaybettim ve takip mesafesi açıldı yarış son 2 turuna ikimizde aynı performansda devam ederek aynı sıralamda tamamladık...
Çok güzel bir otamdı çok zevk aldım, rakiplerime sonsuz teşekkür ediyorum bu yarışda start alıp doyasınca mücadele ettikleri için... See you next race
21.02.2010 Tarihinde Çekmeköyde düzenlenecek olan geleneksel Kaçkar Bisiklet kış yarışları Finalinde Aktif Pedal çadırında Powerbar gel bulundurucam. Bilginize şimdiden herkeze başırılar