Scudo Sports

2008 xt 775 hidrolik disk fren sistemi

kron_xc4000 esk

Forum Bağımlısı
Tepki
476
2008 xt 775 hidrolik disk fren sistemi hakkında bilgi istiyorum arkadaşlar fiyat olsun performans olsun dayanıklılık olsun avid 7 alacaktım ama alsamıydım almasamıydım diye dşünüyorum hep sonuçda hepsi yıpranıyor

Scudo
bende xt nin diskleri var fren kolları tektro ama daha önemli olan diskler. ben gayet memnunum. önerim disklere para ver fren kollarını en ucuzundan al

xt 775hidrolik fren aldım ayar bölümleri var diğer xt hidroliklere göre %20 tutma gücü daha yüksek;tek anlamıyla mükemmell bir tutuş sağlamaktadır, hatta 140mm lik rotor dahi kullansanız frenleme gücü yeterde artar bile 120kg lık ağırlığı dahi aynı anda tutuma gücü var 140 mm lik olduduğu halde tutma gücü çok yüsek;hiç düşünmeden alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
arkadaşlar ben bir şeye şahit oldum xtr 2006 model rotorlar mükemmel bir tutuş sağlıyor birde logonun rotorlarıda mükemmel tutuş sağlıyor ama xtr rotoru bir bambaşka hatta balataları faazla tüketmiyor.

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
@bullshark
xt 775 hidrolik fiyatları 410ytl xtr nin 2006 model rotorlar ön arka 125ytl ama bulmanız çok zor ben xtr nin fabrikasından getittirdim.

Geri