Scudo Sports

2008 GT Performer'ım :)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Yaklaşık 2 senedir mtb ile sokak sürüyodum ve son 6 aydır bmx e geçmeyi düşünüyodum,nihayet paramı bi araya getirip performer'ıma kavuştum arkadaşlar.
X4tune'ye,Mustafa abiye çok teşekkür ederim.Ayrıca bisikletimi getiren Selim'e (adonay) de çok teşekkürler

http://img166.imageshack.us/img166/4682/dsc01631og9.jpg

Alışmaya çalışıyorum,tecrübeli sokak sürenler de yardım eder umarım,özellikle frenler hakkında yardıma ihtiyacım var:(.
Bundan sonra sürerken bol bol fotoğraf çekip bmx bölümüne koyacam,saygılar:)

Scudo
Hayırlı olsun Atilla... ben yarın merkeze gelicem öğlen gibi oralarda olursan görüşelim belediyenin oralarda olucam Adasuyun ...

• Beğen
Tepkiler: TeCNoBaZ
Teşekkür ederim abi:),yarın dersanem var ama belki saatler uyuşabilir,1,5-2 gibi ise neyse msn'den yazarım:)

valla bmx e geçmen beni birazcık üzsede hayırlı olur inş..bu arada bisklet tahmin ettiğimden daha güzel çıktı :)

Üzülme üzülme daha iyi olcak inşallah:) Şu alışma fastı bi geçsin:),sağol:)

vvaaayyy hayırlı olsun atilla güle:D güle:D kullan ......en yakın zamanda hareket fotolarını bekliyoruz .......... inş. beraber bineriz bi ara..............disk frenle arasında fark var tabi ama bunada alışırsın.........tekrar hayırlı olsun......

Sağolasın Muhammed:),Kadıköy civarındaysan nasip olur buluşmak inş bi ara. Ya böyle bi fren olmaz ya,en basitinden arka kaldırayım diyorum onda bile kaydırıyo,Mustafa abi bi hafta sonra papuçlar düzelcek dedi ama düzelse ne kadar düzelcek yani,parası neyse verelim alalım en kral u break'ı:D:D,manuelde abubaca da kaseyi çatlatacaz valla:D

hayırlı olsun... çok dişi duruyor....

hayırlı olsun güle güle kullan rengi cok hos

hayırlı olsun =) güle güle pedalla =) birde ora tanıdık geliyor bana :D çark caddesinin sonundaki derenin kenarı değilmi orası :D haehea :D

http://x4tune.com/urunler.php?catid=609 fiyatları burada yazıyor..
350 EURO'dan başlıyor GT SLammer 'dan öle gidio Zone,Performer flan

@burnout_54

abi seni bisklete yapıştıran bişi yokki:D düşcek gibi oldun mu atlican arkaya .....bende manuel çalışıyorum da ordan biliyorum ne menem bişi olduğunu:D :D :D :D :D

Hayırlı olsun fren konusunda sana yardımcı olurum(hkk.34@hotmail.com)(HKK BMX TEAM).

burnout_54 wallahı cook sevındım ,baya bı azım ettın ama aldın sonunda walla , darısı benım basıma olsun barı .bu arada cıft renk acayıp guzel olmus ;)

Arkadaşlar yorum yapan tüm herkese çok teşekkür ederim.Şimdi indim bisikletten de yazıyorum,bindikçe alışıp yeni hareketleri deniyodum,başlarda bunny ve 180 atıp duruyodum ama bugün çift peg grind denedim,e olmadı tabi:D,ama frenler hariç çok mutluyum.

Hakkı abi msnimde varsın,bi an önce denk geliriz inşallah:)

Yorum yazan herkese tekrardan teşekkürler:)
Doğru tahmin profiteer:),hayırdır,Sakarya'da bulundun bi süre galba:)

Katalog fiyatı 450 euro,ben peşin aldığımdan biraz daha indirimli aldım,merak edenler msn'den sorabilir:)

Çok sağolasın.Tavsiyen için sağol,biraz araştırcam en olmadı komple daha kaliteli bi u fren alcam.

Geri