Scudo Sports

2000 TL Bütçe - 29 MTB Almak istiyorum

Tepki
10
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar merhaba, 29 MTB bisiklet almak istiyorum.. 2000 Tl bütçem var ama biraz daha yükselebilirim..Sedona 759, Merida Big nine TFS 300 ve 500 gibi modellere baktım ama karar veremedim. Zaten Sedona 759 yok hiçbir yerde...Yardım bekliyorum..

Scudo
Merida bakmanızı "kesinlikle" öneririm. 29" ölçüsünde piyasanın en iyilerinden biridir, hatta en iyisidir diyebilirim. Eğer birkaç ay beklerseniz 2014 model bir merida alabilirsiniz. Eğer 2014'ü beklerseniz 2013 modellerinin fiyatları düşeceği için 2013 model bir merida tfs 500'ü sıkı bir pazarlıkla bütçenize oturtabilirsiniz.

Merida'lar kuşku götürmeyecek şekilde sağlamdır. (Sedona'dan daha iyi) Eğer paraya kıyarım diyorsanız. Tabi ki Tfs 500 alın ancak bisiklete yeni başlıyorsunuz sanırım. O yüzden alt modeli alıp kendinize üst baş almanız daha mantıklı olucaktır. 2. el de bir seçenek tabii. Bisikleti almak için 2014 ü beklemeyin derim bu dönemde de bisikleti %10-%20 indirimle alabilirsiniz.

@murat cömez

O bütçelerdeki üst seviye bisikletlerin parçaları düşük olur ama cube hiçte fena değilmiş .

@Emre GÜLEN

Bence bu bisiklet, fiyatina göre iyi donanmis. SLX, XT, RS vs. vs. .... Alt seviye bisiklet de bile anca bu fiyata bu donanimi bulursun. :)

sıfır düşünüyorsan bütçeyi biraz yükseltip, iyi de pazarlık ederek salcano assos 40 bulabilirsin sanırım...

Paraya kıyıcam TFS 500 alacam dedim hiçbir bayide yok..vazgeçtim TFS 300 alim dedim oda yok..2014 modelleride ocak-şubattan önce gelmesi zor dedi bayiler..Ne yapacağımı şaşırdım :(

Geri