Scudo Sports

200-300 tl km sayacı(bilgisayar) tavsiyeleri

Chucky-1

Daimi Üye
Tepki
52
Bisiklet
Diğer
Evet arkadaşlar gerçekten çok kararsızlık durumu var çünkü kadans,nabız ve yükseklik eğim fonskiyonlarının hepsini barındıran 200-300 arası bilgisayar tavsiyesi lazım daha üstüne çıkabilir miyim bilmiyorum ama bu özellikleri olan en kötü sayaca razıyım bu fiyata.?

Arkadaşlar hiç mi yok kullandığınız önerebileceğiniz birşeyler?

Scudo
bence yurt dışı forumları inceleyin buradada çok tavsiye veren olacaktır ama yüksek teknolojili bir şey aradığınız için yabancı forumlar daha fazla bilgi verebileceğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Chucky-1
ben 2 yildir Sigma 16.12 wireless kullaniyorum, gayetde raziyim, amma alirken dikkat etmek gerek kadans olceri dahil olanindan alasiniz. ben bakuden almishdim tl ile hesaplarsak 260 tl falan tutmushdu

(link) 33 euro gayet guzel bir fiyat

Sigma rox 6.0 var bu istediklerinizin hepsini içeriyor.

(link)

ozur dilerim ben nabizi falan hesapa katmamisim, o zaman siz sadece (link)
(link) bu 2 sini alip Akilli telefonunuza enteger ediniz ve strava kullaniniz, zaten 3g ni falan sondurunce strava 7 8 saat, 200 km e kadar calsiyor( iphone 4s de bu kadar, yeni smartphonelar belki daha cokdur)

(link)

Bu ürün işinizi görecektir, yalnız kadans sensörü almanız gerekiyor. Daha önce bryton 40t kullandım. Marka olarak tavsiye edebilirim.

Arkadaşlar öneriler için teşekkürler ama bu şekilde işin içinden çıkamayacağımı farkettim. Şöyle düşündüm xlc nin 25 fonksiyonlu kadans ve altimetreli saatinden alayım 200 tl(sıcaklık kalori saat ortalama kadans,ortlama altimetre vs). Birde decathlondan On rhytm 410 nabız kol saati alayım yakılan gram kalori saat vs 99 tl. 300 liraya bu şekilde işi halledeyim ikiside su geçirmiyor zaten . Nasıl sizce?

@Erdal YILMAZ

@ilkin

@feversea

@feversea
Hocam kadans var ama verilmiyor galiba sigmada. Dediğiniz gibi totalde 350 olsa Alman sigmayı gözüm kapalı alırım.

(link) 84 euro ya kadans ve nabiz olcer dahil olmakla 20 euro da shipping , bence en mantiklisi bu)))

• Beğen
@ilkin
@ilkin
Hocam eminsiniz değil mi? kadans ve nabız varsa yüzde 18 vergiylen birlikte 340 tlye vs geliyorki Türkiyeden bu fiyata almak imkansız.

300 liraya bu var ama ne kadar iyidir bilemem
(link)

@ertanmrtz
Hocam geç onu :( ilk aklıma o gelmişti ama ne kadans var ne nabız nede kalite malesef.

@Yiğit Alp Okyaylı o zaman paraya kıycan garminin un düşük modeli işini görür km saatine 300 tl verilmez bana göre.

@Yiğit Alp Okyaylı
Scope of delivery

• ROX 6.0
  • Handlebar mount
  • Speed transmitter
  • Cadence transmitter
  • R1 STS COMFORTEX+ chest strap
  • Wrist band
burada kadans ve nabiz olcer( chest strap dahil yaziyor) , hem bunlarsiz olani 63 euroya geliyor, bu 84 euro . Ben bu siteden cok alis verish yapdim gayet guvenli bir site. birde eyer baska bir sheylerede ihtiyaciniz varsa postaya dahil ediniz cunku posta 19 euor stabil yani wheelset bile alsaniz 19 euorya teslim ediyorlar. Amma ben sizin turkiyenin gumruk shartlarini bilemem, ben Azerbeycana sifarish ediyorum ve bizde 1000$ a kadar gumruk ve vergi dahil deyil))

• Beğen
@Yiğit Alp Okyaylı
@Yiğit Alp Okyaylı tabiki yurtiçinden bu fiyata alamazsın. yurtdışı avantajlı her türlü... sen bilirsin dostum; dost teklif, düşman ısrar edermiş :)

• Beğen
@ilkin
Hocam iyi yazmışssın eğer bu site dediğin gibi sorunsuzsa ben rox 10 da alırım ilerde benim için en sorun teşkil eden şey gümrük. Gümrüğe takıldığı zaman ne yapacağım vs hiçbir bilgim yok

@feversea
Aynen sağolun hocam sizin bisikletten anladım zaten canyon :D

bende aramaktayım ama bi türlü bulamadım :(

Geri