Otto_man
Üye
- Tepki
- 147
- Bisiklet
- Dahon
- Garanti Durumu
- Garantisi Var
- Materyal
- Diğer
- Ruble Uyumu
- 6'lı
- 7'li
- 8'li
- 9'lu
- 10'lu
- 11'li
- Lastik/Jant Parça Tipi
- Jant Seti
- Jant veya Lastik Türü
- Diğer
- Lastik/Jant Boyu
- 20 inch
- Marka
- Avid
- Model
- Alba rfh 500
- Bulunduğu Şehir
- Afyon
- Kargo Seçenekleri
- Alıcı Ödemeli
- Fiyat
- 19.000
- Kullanım Süresi
- 10 ay 580km
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- 05062349765
Alba 500 rfh (sitesinden özelliklerini inceleyebilirsiniz)
31.007.2023 tarihinde yetkili satıcıdan katlanır bisikletim için almış olduğum bisiklet kitini kullanma fırsatı bulamadığım için satıyorum. Kullanılmadığı süreçlerde bataryası doldurulup bisiklet lambasını kullanarak boşaltılmıştır (bu süre ayda bir kez gibi bir zamana denk gelmektedir)
Bataryanın durumu ilk günden farklı değildir. 500 watt gücündeki bu kit şehir içi ulaşımda fazlasıyla beklentiyi karşılıyor. Pedal desteği ile ortalama 100/110 km. Sadece gaz desteği ile 45 kilometre rahatlıkla mesafe kat edebilmektedir.
799 TL değerinde olan Alba ön aydınlatma da hediye olarak verilecektir.

Ürün satılmıştır.
Ürün satılmıştır.
31.007.2023 tarihinde yetkili satıcıdan katlanır bisikletim için almış olduğum bisiklet kitini kullanma fırsatı bulamadığım için satıyorum. Kullanılmadığı süreçlerde bataryası doldurulup bisiklet lambasını kullanarak boşaltılmıştır (bu süre ayda bir kez gibi bir zamana denk gelmektedir)
Bataryanın durumu ilk günden farklı değildir. 500 watt gücündeki bu kit şehir içi ulaşımda fazlasıyla beklentiyi karşılıyor. Pedal desteği ile ortalama 100/110 km. Sadece gaz desteği ile 45 kilometre rahatlıkla mesafe kat edebilmektedir.
799 TL değerinde olan Alba ön aydınlatma da hediye olarak verilecektir.

Ürün satılmıştır.
Ürün satılmıştır.
Dosyalar
Son düzenleme: