Scudo Sports

"2 Teker 1 Yer" Her Pazar 17:15'te NTV Yeşil Ekranda

Scudo
NTV' nin çevreye duyduğu saygıyı bu tür yayınladığı programlardan anlayabiliyoruz...
Tebrikler :)

• Beğen
Tepkiler: thames
paylaşım için teşekkürler. Bir göz atıcam pazar günü.Alpay Erdem mtb tercih eder heralde

• Beğen
arşivlik programlar çıkabilir umarım kaydede bilirim unutmazsam

• Beğen
bu gün bu programı paylaşıcaktım forumda benden önce davranmışsınız Alpay Erdem kesinlikle başarılı olacaktır sunumunda diye düşünüyorum

• Beğen
Emeği geçen, destek veren herkesten Allah razı olsun. Güzel bir hayır işledikleri kanaatindeyim. Yolları açık olsun.

Yokluğuna alışmak müdavimleri için zor gelecek

yayından izleme fırsatım olmaz ama umarım youtube'dan falan kaydı izlenebilir :)

@Serkan.ÇABAŞ

Evet öyle görünüyor. Suriye hava sahasına soktuğumuz "burun" daha önemli Ntv'ye göre...

Merhaba,
yayını internette bulup seyreden varsa paylaşabilirmi
ben aradım ancak bulamadım.

Şu an yayında.Umarım güzel bir program olur.

Bugün yine izliyorum dikkatimi çeken önemli bir mesele var. Alpay beyin bisiklet tutuş tekniğinin yanlış olduğunu görüyorum. Bu şekilde sürmeye devam ederse bileklerindeki sızılar sonraki programlarını çekmesine engel olacaktır. Bilmem bana katılan var mı? Ya da çok mu abartıyorum? İzleyenler bir yorum yapsın lütfen...

@Halil EROĞLU

Programı henüz izlemeden yorum yapacağım ama; Alpay Erdem halihazırda uzun süredir bisikletle turlayan biri, kendine uygun olmayan bir ergonomiyle süreceğini hiç zannetmiyorum.

NTV sitesinde ilgili bölümü buldum ama daha video yüklememişler...

@Halil EROĞLU

tutuş tekniğinde yanlış olan nedir
http://img4.ressim.net/out.php/i5859628_r111-jpg

Geri