Scudo Sports

2.Nature Valley Büyükada Cup Video

Scudo
bora harika olmuş.. konsept süper.. hatta başı korku filmi gibi olmuş,şaşırtıyor. :)

teşekkürler çok güzel çalışma olmuş.

Teşekkürler Bidahakine bizim servera atalım daha hızlı yükleme olur.

yarış sırasında düşen gözlüğümü bulan ve bana ulaşmasını sağlayan başta Bora olmak üzere tüm SCOTT ekibine teşekkürü borç bilirim. Teşekkürler arkadaşlar..

yaw arkadaşlar komik bir soru olacak ama ben bu sayfada ne yapçağımı bilmediğimden hiç bir şey indirmek bir yana seyredemiyorum bile,yardımcı olursanız memnun olurum.

Kaptan, Video için teşekkürler. Herzamankinden biraz farklı olmuş. Ama ben genede sesli olanları daha çok seviyorum :)
Birde bişi soracam ,Nedense Aramı tüm video ve fotograflarda hep düşerken görüyoruz. Bu özelliklemi yoksa tesadüfmü oluyor :) Kameraları görünce heyecanlanıyormu acaba :)

Sevgiler

indiriyorum teşekkürler...

selam gökhan
linke tıklıyorsun, rapidshare ın sayfası açılır. Açılan sayfada FREE butonuna tıklıyorsun, Daha sonra duruma göre biraz beklemen gerekebilir. Bekledikten sonra aşağıda bir etiket ve üzerinde bazı harf ve rakamlar göreceksin o gördüğün şeyleri boş kutucuğa yazıyorsun ve download diyorsun. sonra bilgisayarına kayıt ediyorsun.

umarım yardımcı olabilmiişmdir.

Ben bu konuyu aram ile hemen görüşeyim.:cool:

@saitbugay

Sanırım Aram'ın sorunu Teknik parkurlarda yeteri kadar esnek olmaması.
Aram'a sordum: "ben parkuru bilmedim ve yanlış taşların üzerinden gittiğim için zorluk yaşadım yani oda zaten düşme değildi,bisiklet kaza olmadan ayrılmaktı " diye cevaplıyor.

Aram gerekli yerlerde zaten ne yapacağını bilir.
BORA

Geri