Noldor
Herr Bockolog
- Tepki
- 1.998
- İsim
- Caner Kocaman
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
Site pek de aktif ve kullanışlı değil gibi. Listeyi göremedim.Merhaba, güncel kayıt listesini görebiliyor muyuz?
Yarışacak olanlara başarılar dilerim.
Öncelikle katılan, zirveyi gören, lastik patlatıp veya mekanik problem yaşayıp süpürge aracıyla bitirenlerin ayağına sağlık.
organizasyonu yapanlara da teşekkürler.
Bu tip organizasyonları yapmak gerçekten zor. Yaşanan bazı aksaklıklar, gerçekten çok can sıkıcıydı.
Kartepe oteller bölgesine çıkan 3 adet yol var. Bunlardan biri, yarış için kapatılmıştı. Ama nasıl kapatılmıştı sorgulamak gerek. Yanımızdan beton mikseri bile geçti!!!
Jandarma aracına sellektöt yapıp kornaya basan, "açın yolu" diye bağıran insanlar.
Yolu kapatıyorsan bu taşıtları hiç sokmayacaksın yola. Yola giriyorsa adam kendince haklı, ne diye yokuşu bisiklelileri ve süpürge araçlarını geçmeden takip ettirmek zorunda bırakıyorsun. Yolu kapat, diğer yola yönlendir...
Bunun dışında, yolda çok fazla cam kırığı vardı. Yarış öncesi bir belediye aracı yolları süpürebilirdi. Benim gördüğüm (ben dahil) 15-20 kişi lastik patlattı. 200 kişinin bile olmadığı bir yarışta 20 kişinin lastik patlatması, hem de 26.5km'lik parkurda, çok fazla... Yolların daha temiz olmasını beklerdim...
Yarış bitişinde, zamanlar "manuel" tutuldu. Staravada şöyle bir paylaşım var. Kendisinden izinsiz paylaşıyorum, umarım kızmaz... Ama görülmesini isteyeceğini tahmin ediyorum...
293356 dosyayı görüntüle
Bu aksaklıklar, ilerki yıllarda tekrar yapılması düşünülen yarışlarda, katılımcılar için büyük soru işaretleri oluşturdu...
Yarış fotoğraflarını acaba nerede ve ne zaman paylaşacaklar.
Şimdilik sadece kartepe beledyesinin sitesinde, ilgili haber linkinde bir kaç foto görebildim.
(link)