Scudo Sports

2. el bisiklet için bana kılavuzluk edecek koca yürekli biri aranıyor

derracetii

Üye
Tepki
15
İsim
Abdullah kaplan
Bisiklet
Mosso
2.el 400-500 tl ye bisiklet arıyorum boyum 1.78 kilom 75 asfaltta sürcem

Scudo
Beyler buna 500 istediler uygun öu alınırmı

Dosyalar

• image.png
    image.png
    33,5 KB · Okunma: 36
İkinci el bir mosso legarda 1521 mdm bulun veya onun gibi bişey düz maşa olmalı ve lastikleride ince olmalı söylediğiniz bütçeye göre oldugu kadar artık biraz düşük çünkü kolay gelsin.

@derracetii
Böyle bisikletlerden almayın bulunduğunuz yer ankara gibi ise asfalta erirsiniz :)

@kutlucan istanbuldayım ama çok acemiyim hiçbir bilgim yok arıyorum bakalım ne bulacaz . Arkadaş çok zahmetliymiş şu bisiklet bulma işi

@kutlucan

Salcano city fun 70 nasıldır ?

Dosyalar

• image.png
    image.png
    45,1 KB · Okunma: 12
  • image.png
    image.png
    55,1 KB · Okunma: 13
  • image.png
    image.png
    51,3 KB · Okunma: 13
  • image.png
    image.png
    46,4 KB · Okunma: 13
@derracetii
Salcano hakkında bilgim yok ama alıcagın bisikletin lastiğin yüzey alanı küçük olacak lastik dar ince olcak yani buna dikkat et dag bisikleti alma kesinlikle dag yapmayacaksan tabi daga falan cıkacaksan bilmiyorum hep asfaltta gideceğini düşünerek bunları söylüyorum

yol veya şehir ve tur bisikletlerine bakmalısın o halde.

• Beğen
Tepkiler: derracetii
@rohe claud butler urban 100 nasıldır hocam ?

@derracetii Bisiklet önerisi yapmayayım. Anlamıyorum açıkçası. Seçimi etkileyen birçok parametre var, kadro tasarımı, mekanik parçaların kalitesi, kullanım amacı vs. ve tabi ki en önemlisi vücut ölçülerinize uygunluğu. Sadece başlangıç için uygun bir bisiklet olabilir gönderdiğiniz. Daha sonra kullanım amacınızı ve sürüşünüzü tanıdıkça, üst seviye bir bisiklete geçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri