Scudo Sports

2 Aralık 2007 İklim Değişikliği Kampanyası-Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu

derya.yildirim

Daimi Üye
Tepki
724
Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu olarak 2 Aralık'ta pedallarımızı küresel ısınmaya karşı çeviriyoruz.

Küresel Eylem Grubu'nun 8 Aralık'ta İstanbul'da gerçekleştireceği büyük buluşma öncesinde 2 Aralık'ta İzmir'de toplanıyoruz. Geleceğini düşünen, çevre sorunlarına duyarlı, at gözlüklerini atmış ve etrafında olup bitenleri rahatlıkla görebilen herkesi bizimle beraber pedal çevirmeye davet ediyoruz.

Katılacak kişiler şimdiden isimlerini yazdırırlarsa seviniriz.

Güzergah: Cumhuriyet Meydanı - Gündoğdu Meydanı
Buluşma Saati:08:30
Buluşma Yeri:Topluluk Merkezi Önü
(link)

Scudo
Bizimle gelmeniz için Faruk Amca'nın beddua takdiğini kullanmaya başlamak gerekecek sanırım :)

2 Aralıkta bizimle pedallamayanın;

Göbeği boşluk yapsın,
Hidroliği hava yapsın,
Jantları "S" çizsin,
Tekerine çomak girsin,
Zinciri kopsun,
spd'en durunca kitli kalsın,
understeer olsun ıslak zeminde E Mİ!

bence su siralar kuresel soguma var siz en ii si kuresel sogumaya pedal basin :) bol sans

@derya.yildirim
İnanın gelmeyi çok isterdim ama ne yazıkki zamanım ve bütçem uygun değil ancak sizleri destekliyorum ,iyi yolculuklar.

@derya.yildirim

8 aralıktaki eylemle ilgili neden konu açmıyorsunuz şimdiden ! istanbul'lu olarak katılabilirim

İstanbul'daki program ile ilgili bilgim yok. Yanlış yönlendirmek istemem. O yüzden kendi sitelerinden bilgi alırsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

(link)

Sevgiler & Saygılar

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
Buluşma saatimiz saat 10:00'a çekilmiştir. Meydandaki program ise saat 13:00'da başlayacaktır. Katılacaklara duyurulur.

Geri