Scudo Sports

1996 efsane Colnago C40 sonunda huzura kavuştu

@Murat Cömez ben şimdilik arkadaki Olmo’ya da razıyım, Colnago daha sırada, çok yol var ona. Ellerine sağlık, yine müthiş bir iş çıkarmışsın. Zaman alıyor, uğraşıyorsun falan belki ama bu işin hakkını veriyorsun abi, ellerin dert görmesin.
Bisikletleri toplarken sergilediğin mükemmeliyetçi tavır takdir edilesi Murat abi. Normalde karbonun görüntüsü hoşuma gitmez ama maşa için beklediğine kesinlikle değmiş. Çok hoş görünüyor:harika:
Maşallah gene süper bir bisiklet toparlamışsın üstat insanın gözünün pası siliniyor resmen :)
biblo gibi olmuş, yiğidi öldür hakkını yeme...
Çok güzel olmuş hayırlı olsun.
hani bisiklet kapalı kutuda gelir toplarsın, şöyle bir bakarsın ve "ben bunu neden süreyim nasıl bunu yola vurayım" dersin
öyle bir bisiklet olmuş emeğinize sağlık :)
Ben bu bisikleti bana hediye etme ihtimalini sevdim 😁😍
Arkadaslar güzel yorumlariniz icin hepinize ayri ayri tesekkür ederim. :) :):harika:

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Murat Cömez daha önceki yorumlarına dayanarak ve art niyetsiz olarak yazıyorum. Yanlış anlama bazında söylüyorum.. Bisiklet sürmekten çok bisikletin mekanikerlik ve teknik tarafını daha çok sevdiğini düşünüyorum. Elinde iki bisiklet var biri tam, herşeyi hazır toplamayı bekliyor. Diğeri hadi gel ben hazırım bin diyor. Sen toplamayı tercih edersin gibime geliyor. GÜLE GÜLE KULLANIN ELİNİZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK..
Estagfurullah neden yalis anlayayimki, gayet net bir sekilde düsüncelerinizi yazmissiniz. Sorunuza söyle cevap vereyim 50/50. Evet toplamayi, Restore etmeyi yani teknik ve mekanik tarafini cok seviyorum ama bi okadarda sürmeyi seviyorum. Yalniz ben daha cok bisikleti daglarin tepesinde, dogada sürmeyi cok seviyorum.Arada birde cocuklarla cikinca asfalta kisa turlari ve arkadaslarla yol bisikleti kullaninca kondisyon icin uzun turlari da seviyorum.
Kisaca aktif kullaniciyim. :)

Göz zevkimize sunduğunuz bu yeni katkı için çok teşekkürler sevgili @Murat Cömez. Gerçi toplanmış hali ile ilgili bilgi veriyorsunuz ama merak ettiğim iki konu var:
1. Resimlerinden gördüğüm kadarıyla kadro karbon boruların lug'larla birleştirilmesi ile mi oluşturulmuş?
2. Bisikletin toplam ağırlığı 7 kg olduğuna göre lug'ların malzemesi aluminyum mudur?
Güzel günlerde zevkle kullanmanız dileğiyle,
H.Eke
Öncelikle güzel yorumunuz icin tesekkürler.

1. sorunuza gelince evet, Karbon borulari luglarla birlestirilmesi ile olusmus. Bunu teknigi Colnago C serisinde hala kullanmaya devam ediyor. Yani bugün C64e bakarsaniz yine luglari göreceksiniz
2. sorunuza gelince colnago Tube-to-Tube ile Karbon Luglari karbon borulara yapistirarark ve ayrica kadroda hic bir decal kullanmadan hafiflik elde ediyor. Arti tabiki toplanan malzemelerinde hafiflik konusuda cok büyük rolü var.
Luglar yukarida da yazdigim gibi karbondan olusuyor aluminyumdan degil, tek Aluminyum kullandigi yer Arka iki droplar ve masa droplari. Aynakol yuvasinin dislisi ise Titanyumdan .

Umarim biraz olsun aciklayici olmustur. Eger bu aciklmada hata varsa lutfen bilenler düzeltsin, benim bildigim bu sekilde.

Son düzenleme:
Geri