Scudo Sports

1974 kettler

Scudo
bana renkleri ile damgalı çıkartması ile klasik Ferrarileri andırdı. bisikletin ferrarisi. böyle güzel bir parçaya sahip olduğun için sevinmelisin. yok bakamıyacağım bir cami avlusuna bırakırım diyorsan sana bizim eve en yakın caminin adresini verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Çocukluğumdaki polo lara bisiklete benziyor çok şık güle güle binin :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Cok yeni gorunuyor masaAllah restorasyon mu yqpildi acaba?

Satılık mi ?

Ofisimde dekor amaçlı duruyor. Ama faal durumda. Makine komple elden geçti. bakımları yapıldı ve satılık değil.

Aynı modelin yeşiline dün bindim. Böyle bir keyif yok gerçekten söylüyorum. Bu arada sizinki baya iyi restore edilmiş maşallah cıncık gibi :)

• Beğen
@Anonim
Aşık ediyo kendine degil mi :)

Çocuklğum almanyada dayısı olan komşu çocuklarının bmx lerine pololarına bakarken soldu hehehe

HOBAAA ÇOK İYİ YAA :):):):):)
BU BİSİKLET BİR DÖNEMİN EFSANESİYDİ BENCE HALA O DEĞERİ HAKEDİYOR ÇOK ÇOK ŞANSLISINIZ KAZASIZ BELASIZ KULLANIN İNŞALLAK MÜMKÜN OLAN EN KISA ZAMAN DA BENDE BİR ŞEKİLDE ALMAYI RESTORE ETMEYİ PLANLIYORUM
BİR RİCA MÜMKÜNSE KULLANIRKEN,TURLARKEN Kİ VİDEOLARINIZDAN DA YÜKLERMİSİNİZ...

Eyvallah. Yanlız bir sorun var. Bu bisiklet ofiste dekor olarak duruyor. Dışarıda kullanmıyorum.

@Ferhat Fırat

cok iyi durumda gözüküyor ve Kettler markasi iyi bir marka. Bence koleksiyonluk bir bisiklet, cocuklugumda bunlara imrenirdim.
Almanlar bu tip bisiklete "Bonanzarad" derler, 90'li yillarda öyle modadan düsmüslerdi, bunlar bitpazarinda 10-20 Marka satilirdi, cogu hurdaya gitti, simdilerde kiymete bindi.

• Beğen
Geri