Scudo Sports

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!

Scudo
teşekkürler yazın güzel olmuş bende bu konu başlığından bütün arkadaşların gençlik ve spor bayramını kutlarım spor yapmaya devam diyorum.

Evet abi yazın çok güzel ve çok anlamlı olmuş.Tüm milletimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.Pedallamaya ve tricklere devam.

tüm pedalşörlerin 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutlarım
gelmiş geçmiş 3.dünyanın en büyük lideri olarak gazi mustafa kemal paşayı
görürüm onun ufkunun genişliği her konuda sonsuzdur böyle bir lider az gelir
ne kadar atatürkle övünsek azdır önemli olan onun dediklerini yerine getirmektir ulusca atatürkçü olmak yeterli değildir onun fikirlerini ulusca bu ülkede gerçekleştirmektir kendi uçağını kendin yapmaktan tutunda yerli yapımı dünya piyasalarıyla rekabet edebilen bisiklet yapmaya kadar ve tabiki muasır medeniyetin üstüne çıkarak
evet sağlam kafa sağlam vücutta bulunurdan hareketle atam bisiklete biniyoruz ve bisiklet sporunu bırakmayacağız sen rahat uyu
bu konuyu açan murat reise sonsuz teşekkürlerimi iletirim beni çok duygulandırdın dostum

19 Mayıs sadece bu tarihte değil bana göre her an içimizde hissetmemiz gereken duyguları tekrar tekrar kabartan bir coşku selidir. 19 Mayıs tarihlerinin bu duygularımızı unutmamıza engel olacak işaretlerden birisi olduğunu unutmadan, hayatta karşımıza çıkacak kapılardan hangisini seçeceğimize karar vermeden bir de "Atatürk hangisini seçerdi?" sorusunu kendimize yönelterek sonrasında kendi idrak yeteneğimizle en doğru kararları vereceğimizi düşünüyorum. Bu camiada yer almayı seçen herkesin bu seçiminde bilinçli ya da bilinçsiz bu düşüncelere uygun davrandığını belirtmek istiyorum. Darısı uyanmak için yardıma ihtiyacı olan herkesin başına....

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Ne kadar şansız insanım, 19 mayıs bisiklet turuna katıldım ve bu demir parça lastiği delip geçti sahil yolunda.IMG_20220519_191400.jpg

• Üzgün
Tepkiler: ugurus ve Spartiat
Ne kadar şansız insanım, 19 mayıs bisiklet turuna katıldım ve bu demir parça lastiği delip geçti sahil yolunda.288196 dosyayı görüntüle

Bir başka şanssız katılımcının isyanı:

unknown.png

unknown.png
Bu tarz şeyi bende yaşıyordum bugün, tur gayet güzel gidiyordu bir anda araplar bastı turu ve turun içine ettiler, turda ki iki kadına kaza yaptırıyorlardı söz ile tacizde bulundular.

unknown.png
Bu kadar hasar olmasa da 2019'da benzer bir tecrübe yaşadım ve bundan sonra arkadaş çevresi ve bir iki kişi haricinde tura tek çıkıyorum. Tur dediğim 25-95 km arası günübirlik gezintiler.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Kutlu olsun.

• Beğen
Tepkiler: cazci
Geri