M.Kaptanbaşı
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 239
Giant, Scoot veya Trek gibi ithal markalardan biri olmak şartıyla 19 inç kadro aranmaktadır. Aradığım özellik; Sağlam ve Hasarsız olmasıdır. Üzerindeki boyanın silinmiş olması, boya diye birşey olmaması veya çiziklerle dolu olması hiç önemli değildir.
(Not: Çizikler yüzeyde olup, derin olmamalı.)
Ayrıca: Elimde olup da; Kadro boyları bana uygun olmadığı için satmak zorunda kaldığım,; 15'' kırmızı renkte çok az kullanılmış MOSSO kadro ve 17 '' Giant T-Mobil takım kadrosu bulunmaktadır. Hepsi de çok sağlamdır. Lakin mosso kadronun arka tarafında, zincir sürtmesinden dolayı çizikler biraz fazladır. İkisi de çok güzel kadro! Lakin boyları bir türlü bana olmadı. Eğer bu kadrolarla takas düşünülürse, üzerine para alınıp-verilerek takas da yapılabilir.
Cevaplarınızı bekliyorum! Eğer ilgilenen olursa, fotoğraflarını da koyabilirim.
(Not: Çizikler yüzeyde olup, derin olmamalı.)
Ayrıca: Elimde olup da; Kadro boyları bana uygun olmadığı için satmak zorunda kaldığım,; 15'' kırmızı renkte çok az kullanılmış MOSSO kadro ve 17 '' Giant T-Mobil takım kadrosu bulunmaktadır. Hepsi de çok sağlamdır. Lakin mosso kadronun arka tarafında, zincir sürtmesinden dolayı çizikler biraz fazladır. İkisi de çok güzel kadro! Lakin boyları bir türlü bana olmadı. Eğer bu kadrolarla takas düşünülürse, üzerine para alınıp-verilerek takas da yapılabilir.
Cevaplarınızı bekliyorum! Eğer ilgilenen olursa, fotoğraflarını da koyabilirim.