A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 20 Nisan 2005 #1 Resimleri gönderen Said Arkadaşımıza çok teşekkür ederiz
F Fatih - MFG(+) Forum Demirbaşı Kayıt 18 Eylül 2004 Mesaj 500 Tepki 367 Şehir Maltepe/İstanbul 20 Nisan 2005 #2 Tuğrul ve Said ikinize de çok teşekkürler. Gerçekten çok güzel çıkmış resimler. Güzel de bir gün olmuştu. Allah tekrarını nasip etsin. Bu arada tanıtıcı reklam mahiyetinde ki Hasan Abiyle beni tanıtan resimde güzel olmuş... Sevgilerimle MFG(+)
Tuğrul ve Said ikinize de çok teşekkürler. Gerçekten çok güzel çıkmış resimler. Güzel de bir gün olmuştu. Allah tekrarını nasip etsin. Bu arada tanıtıcı reklam mahiyetinde ki Hasan Abiyle beni tanıtan resimde güzel olmuş... Sevgilerimle MFG(+)
Admin Yönetim Kurulu Kayıt 5 Eylül 2004 Mesaj 1.742 Tepki 2.966 20 Nisan 2005 #3 şahane bir dostluk portresi. teşekkürler tuğrul abi
H hhtatar Daimi Üye Kayıt 28 Aralık 2004 Mesaj 255 Tepki 102 Şehir İçerenköy/ISTANBUL 20 Nisan 2005 #4 Bir merhabayla başlamıştı... Şimdi, bisikletimden ayrılabilirim, dostumdan asla! (Fatih'in iki bisikleti var ) Bu arada, sevgili Sait, yeni fotoğraf makinan hayırlı olsun, güle güle kullan. Hasan H. TATAR
Bir merhabayla başlamıştı... Şimdi, bisikletimden ayrılabilirim, dostumdan asla! (Fatih'in iki bisikleti var ) Bu arada, sevgili Sait, yeni fotoğraf makinan hayırlı olsun, güle güle kullan. Hasan H. TATAR
S saitakdemir Üye Kayıt 15 Eylül 2004 Mesaj 56 Tepki 6 Şehir Fikirtepe İsim Sait Akdemir Bisiklet Salcano 21 Nisan 2005 #5 Herkes saolsun. Makine iyi ama cektiklerim daha iyi. Siz dostlar olmasa ne ise yarar makine dimi ama. Bundan sonra resimlerin devami gelecek.
Herkes saolsun. Makine iyi ama cektiklerim daha iyi. Siz dostlar olmasa ne ise yarar makine dimi ama. Bundan sonra resimlerin devami gelecek.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 21 Nisan 2005 #6 gerçekten öyle..böylesi güzel anları bizlerle paylaşan dostlara çok teşekkürler...