Scudo Sports

16' siyah kadro (300 tl )

Tepki
2
daha üst bir kadroya geçmek daha rahat etmek açısından kendime 300 tl limitli bir kadro arıyorum...
istediğim kadro özellikle siyah olacak üstünde renk cümbüşü olmasa da markasına uygun desenler ve renkler olabilir...Sedona ve Amoeba hariç tüm diğer markalardan olabilir özellikle Cube,Kron,Trek,Geotech...

Scudo
@Ercan Saygılı

evet zaten şuan da favorim bu aklımda Analog takipteyim şayet sağlam bir teklif gelmezse inşallah alacam bu nefis kadroyu...

2007 model specialized rockhooper kadrosu var elimde 17'' siyah abr gidon,gidon boğazı,sele,sele borusu,sele kelepçesi ve furç u veriyorum 400 tl ye ilgilenirsen fotoğraflarını çeker yollarım eğer beğenirsen fiyattada bir miktar yardımcı olabilirim

@niyo

dostum special a baktım evet güzel kadro fakat en son kaça sayarsın diyemicem limitim bu üstüne geçemem ve bisikletim çalınalı 2 gün oldu yeniden bisiklet yaptırcam inşallah daha bi ton masraf var :mad:

fakat resimlerini yollarsan sevinirim merak etmedim değil tabi hasar filan özelliklerini de yazarsan çok iyi olur ?

elimde hiç kullanılmamış geotech race var.290 tl ye aldım.mat siyah üstüne beyaz yazıları var.eğer siyah seviyosan al derim.deltada hala mevcut.ben alırken zor karar verdim ama gelince hiç pişmanlık duymadım.tavsiye ederim.18 boy 1600 gram geldi.tarttım.

şu anda bitti bitecek toplaması.4 parça kaldı.allah nasip ederse çok güzel olcak.

@umutkahraman

saol dostum biliyorum o kadroyu ama bisiklet çalındı benim açığım çok fazla şuanda para atmak lazım köşeye sıfırdan inşaata başlicaz artık...

ilgilenirsen elimde 15 inch mosso falconv ar var aliminyum 1460 gr 230tl özelden msj atarsan sevinirim

Geri