Scudo Sports

1500 TL Dağ Bisikleti Tavsiye

Onurcan Ökse

Daimi Üye
Tepki
29
İsim
Onur Can Ökse
Bisiklet
Claud Butler
Arkadaşlar 1500 TL bütçem var 29er dağ bisikleti ile başladım 29er dağ bisikletiyle devam etmeyi düşünüyorum. İnternetten alacağım bisikleti bu yüzden bisikletin linkiyle beraber atarsanız sevinirim.
Ben (link)
(link)
benim bu 2 bisiklet hoşuma gitti sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum. 180-85 Boyum 85 Kiloyum bu arada.

Scudo
hala günceldir 1500 TL bütçem var aslında ikilemdeyim kararsızım yol bisikletimi alsam dağ bisikletimi alsam diye etrafımda şuan herkes yol bisikleti ben zaten dağ bisikletim ile hep yollardaydım hiç dağa girmedim desem yeridir.

@Onurcan Ökse

Madem öyleyse dağ bisikletini kafandan sil yollara bak bütçene uygun bir kaç model var.

@Berke K.
Bütçem yetmiyor diye yol bisikletlerine bakmıyordum aslında yol bisikletide güzel ama mtb dede istediğimiz yere girebiliyoruz. Birisini feda etmek zorundayım :D

Dağ bisikleti alacağım karar verdim.

Rockrider 8.1 benim gözümde en iyi f/p bisiklet 1499 tl olmuş decathlonda kaçırırsan yazık olur.Şu an tam bisiklet alınacak zaman

@Çağatay Y.

İçime Sinmedi Malesef

Hybrid bisiklet al bence ben heryere giriyorum gayette seri ve hızlı..

@MertAG hybrid bende düşündüm de bilemiyorum ya kafam çok karıştı :D karar veremiyorum bu 2. bisikletim olucak ilk bisikletim mtb idi baştan bir iki sefer dağa girdik ondan sonra ömrünü sınırlarını zorlayarak yol bisikletlerinin arkasında geçirdi bu alacağım bisikleti biraz daha yerine göre kullanmak istiyorum.

Ben dağa gidenlerlede gidiyorum yola gidenlerlede takılıyorum bizde her yol var anlayacağın :D :D..

@MertAG
tabi her hybrid de girmiyor her yere :D

Daha önce yol bisikleti sürdün mü?

@Berke K.
eh işte bir iki sefer aldım elime atak filan yaptım denedim

@Onurcan Ökse

Bence 5-10 dakika bir sür dene seveceğini düşünüyorum madem asfalttan çıkmıyorsun dağ bisikleti boşuna.

@Berke K.

yok ya hem bütçem yetmiyor hemde bundan sonra gezeceğim aklımda yatılı uzun turlarda var hem

@Onurcan Ökse

Onurcan Manısaya selamlar .İmkanlarınızı ve zamanınızı bilmiyorum ama bisiklet alımını aceleye getırmemenizde fayda car.Neden mı? Kullanım alanlarımız ve hissiyatlarımız durağan değil neredeyse sureklı degısıyor.Bir çoğumuz araştırmadan farklı bır turde bısıklet alıyoruz.Sonra insandakı hız ve haz duyguları bızı farklı turlere cekıyor.Ben kendıme alıcak olsam elınden geldıgınce arastırırım.Yav ben genelde nerede kullanıyorum ? O kadar para verıcem ama verdığım parayı hakediyormu ? Bu bısıklet benım ısteklerımı karsılar mı ? vb. soruları kendıme sorarım .Sıze de tavsıyem aldıgınızdan pısman olmayacagınız bisikletı almanız ve sadece forumdan ornek verılebılıcek 2 3 tavsıye ile sınırlı kalmayıp kendınızde elınızden geldıgınce araştırmanız.

Geri