Arkadaslar, Isparta'da kalabilecegimiz otel ve/veya pansiyon olarak bildiginiz yerler varsa yazabilir misiniz?
Yaris mahalline nasil ulasabiliriz, bilgisi olan var mi?
Berkay'cim Persembe gunu orada parkuru bulup da binme firsati bulursan bize forum araciligiyla bilgi verebilir misin? Senin verecegin bilgiye gore belki 1 gun erken gelebiliriz.
-alo. bana federasyonu bağlayın.. alo, alo, bana federasyonu bağlayın..
+he, bağladım bağladım söyle..
-ödülü bulana ya da getirene yüz bin lira viriciymm..
+vallaha mı nerde bakem senin ödülün buluruz yav..
bugün federasyon dan bi kişiyle görüşeceğiz;
parkur ayarlama konusunda fikir verebilmek için...
kalıcak yer konusunda aslında forumdan ercan bayram abi çok daha yardımcı olabilir...,
ama herşeyden önce yarışın yapılacağı parkurun belli olması gerek sanırım
ankara grubuna cuma gecesi 00.30 kamil koç arabası için 13 kişilik rezervasyon yaptırdık sanırım 9 10 yer dolu 3 4 tane boş var gelmek isteyenler ismail odabaşıoğluyla veya benimle irtibata geçsin not: biletler 27 lira
Şu an itibari ile Isparta'dayım arkadaşlar.. Parkur ile ilgili hiç bir gelişme yok.. Eğer bilgi alabilen olursa beni 506 990 88 15 - 506 712 25 58 No'lu tellerden ararlarsa gidip parkura bakabilirim..
Biraz önce yol üstünde bir otele fiyat sordum yaklaşk 20-25 kişi olarak gidilirse kahvaltı dahil 2'şer kişilik odalar 60, 3'er kişilik odalar 75tl olur dediler..
Tam pazarlık yapmadım parkur bilgisine sahip olmadığım için. Belki(sanmıyorum ama) Eğirdirde falan olabilir yarış o zaman çok sıkıntı olur.. Yine de fikir vermesi için yazdım buraya..
Ayrıca Isparta tam bir öğrenci şehri olduğu için yemekler çok çeşitli ve uygun fiyatlı.. Özellikle öğretmen evinde akşam yemekleri çok güzel ve uygun fiyatlı..