Scudo Sports

14 Hazİran Isparta Mtb YariŞlari...

ahmetdogan

Forum Bağımlısı
Tepki
427
Bisiklet
Marin
Bi kaç haftadır hem federasyonun sitesinden hemde ıspartadaki büyüklerden bilgi edinmeye çalıştım ama;
ne federasyon hala bir açıklama yapmış durumda,
nede ıspartadaki bisikletcilerin bu konuda bir fikri var...:rolleyes:

arkadaşlarr 14haziran ÖSS sınavının olduğu gün ve bir önce yada bir sonra gibi bir tarihe alınma ihtimali varmı?

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Scudo
Bende yarış hakkında bilgi bulamıyorum, federasyonu en son aradığımda parkur çalışmaları sürüyormuş, bilgisi olanlar paylaşırsa gidiş durumlarımızı ayarlarız.

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
@temu90

parkur çalışmaları sürüyormuş derken ısparta için mi?

bence bunun yanında, tarih içinde bir çalışma yapsalar iyi olur...

sanırım biliyorlardır bu tarihin ÖSS sınavına denk geldiğini...

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Şimdi spor bilimlerindeki bir hocayla görüştüm;
bu konuyu federasyon başkanıyla görüşebileceğini ifade etti...

bir gelişme oldukça forumda sizlerle paylaşacağım...

bu yarış uluslararası sonuçta;
herkes katılabilir....

Bende kesinlikle orada olacağım. Ancak parkur bilgisi veya tarih değişikliği ile ilgili bir haber yok şimdilik.. Gerçi hala Ankara yarışının parkuru belli değil :rolleyes:

acele yok arkadaşlar takvimde varsa bu yarış her zaman olduğu gibi son dakikada hazırlanır organizazyon

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
@ahmetdogan

UCI takviminde olan bir yarışın tarihinin değiştirilmesinin ne kadar büyük sorunlar yaratabileceğinin farkında değil halâ bizimkiler.

Eğer tutup ta yurtdışından gelen yarışçılar masraflarını; yanan uçak biletlerini isterlerse, UCI zaten normalde ödenen değişiklik cezası üzerine bu masrafları da talep edebilir.

• Beğen
Tepkiler: Altan Kalay
Bende 14 haziranda orada olacagım

Ben çarşamba günü akşam Isparta'da olacağım.. Kız arkadaşım orda okuyor.. Parkur ne zaman açıklanır veya nerde olabileceği konusunda nerden bilgi alabiliriz? Kim ilgilenecek acaba organizasyonla?

@Fatih Esen

Neden ?????

Geri