Scudo Sports

" 13 Nisan " Pazar.....Büyükada Ekşııın (:

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine Keyifli bir Bahar Gezisi olmasi dileklerim ile...Bu gezimiz Mayis ayinda yapacağimiz ve bundan sonra Senlik,Festival kapsaminda pedal basip,diledigimizce eglenecegimiz,Dostluk ve arkadasliklarimizi pekistirecegimiz Ada Gezilerimize baslangic teskil etmektedir.Arzu eden,bu coskuya katilmak isteyenlere duyurulurrr.

Etkinlik Tarihi : 13 Nisan Pazar

Buluşma Yerleri : Kabatas - Bostanci

Vapur Saatleri : Kabatas-Kadikoy-B.Ada 09:00-09:20-10:35 / Bostanci-B.Ada 09:30-09:55

Parkur : Buyukada

Program : Adaya ilk once Bostanci grubumuz ulasacagi icin,Kabatas'dan gelen grup arkadaslarimizi bekleyene kadar pedal basiyoruzzz...Onlarin Adaya ulastigi haberini alinca bulusarak pedala devam ediyoruz...

12:00 - 13:00 arasi yemek ve ihtiyac molasi verdikten sonra,arzu edildigi olcude pedal basarak donusumuzu gerceklestiriyoruzz:60:

Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan.............Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz.......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Not: Tum Etkinliklerimizde eldiven ve Kask takilmasi...ONEMLE belirtilir.
Hava raporu ilerleyen tarihlerde verilecektir,gerekli
onlemleri ( yagmurluk,ic lastik vsss ) almaniz yerinde olacaktir...Ayrica bisiklet kiralama imkanimiz da bulunmaktadir.

Complete
Sports*-Man
0533 263 21 69

Scudo
Öncelikle böyle bir organizasyonu düzenlediğiniz için teşekkür ederim ;)

Katılmaya çalışacağım inşallah.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
sports-man bey gene guzel gene dusuncelisiniz bir son dakika golu olmaz ise bende varim :)

Bu arada adada yaris parkurundada gezmek isterim ve bilen arkadaslari beklerim

Ayrica Mert bey italyan arkadasta gitmek isterdi onada ozelden ulassak fena olma

Baharin tam vaktinde adada olma zamani

• Beğen
görüşmek üzere mert kaptan...:)

• Beğen
büyükada,büyükada duy sesimizi
bu gelen bisikletlilerin pedal sesiii :D
baharın gelmesi ile birlikte yeşeren doğanınadanın en sakin ve tatlı zamanı.
şimdi oralarda kimseçikler yoktur.
rahatlıkla gidip gönlünüzce gezebilirsiniz.
ayayorgiden benim yerimede el sallayın dostlarım istanbul'a. ;)

• Beğen
Tepkiler: brol ve msd_57
@msd_57

oowwww Mehmet bey soon dakikaa golüü sendee çook beaaa:D eminiiim bu seferdee olurrr:p yağmurdaaa pedal basmaya varıım dediin....1 goool:rolleyes: umarııım bu seferrr gollerr başka tarafta olurr beklerisss beaaaa:D

İtalyan'a sen haber versenee abi istersee;)grsrzzzz

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@hızlı

OK Dostuumss;) Sen iyileş Mayıs ayında konuştuğumuz gibi,daha çoook katılımla oralarıın tozunuu dumanınıı atcaaz:D Şenlik ve Festival şeklinde,dostluklarııı,arkadaşlıklarıı pekiştircezz;) dilediğimizcee hoplayııp zıplayııpp kırlardaaa oynicaazz,pedal basmadık,yapmadığımızz eğlence,lüplettmediik şheyyy bırakmııcazz beaaa:D Aya Yorgi'den el sallicazz sanaaa

Büyük ihtimalle sizinleyim, bir gezi daha kaçırmak istemem..

• Beğen
Pazar günü arkadaşa bisiklet almaya gidecem. Kendi bisikletimle gelemem ama sd771 in ilk test sürüşünü adada yapacam galiba

• Beğen
@robotix
Bir aksilik olmazsa ben de Cumartesi alacağım Sedona Borla'yı deneme fırsatı bulacağım.
Hadi bakalım hayırlısı

hadiii bakeem herkesee hayırlıı olsun beaaa:D bizde listemizi yapmaya başlayalıım dimiiii;) ........sevgilerrr

Merhaba. ismim Mert.
Yeni katıldım aranıza, bu başlık vesilesi ile de selam vermek istedim.
Eşim ile akşamları Kartal Sahil - Bostancı sürüşler yapıyoruz.
Bu pazar da Büyük veya Kınalı adaya gitmeyi düşünüyoruz. 06/04

Bu pazar gidenleriniz varmı? Yada, bana rota ve tavsiyelerde bulunabilirmisiniz?
Zira bisikletle ilk defa geçicem adalar tarafına.

@Samurai Jack

Selam Mert,adaşııım:D

hojjjgeldiiin beaaa:) biz önümüzde kiii hafta;) duyuru da yer alan 13 Nisan pazar günü gideceğizzz,ben bu pazar yokuum;)

Büyük ada bisiklet parkuru olarak daha uygun:) oradaaa küçük ve büyük ada turu yapabilirrrsinizzz:p görüşmek dileğiyle,tekrar platformumuza hojjjgeldinizzz.........sevgilerrr

Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1. İlker (kanka)
2. Hacer
3. Mehmet
4. Koray
5. Faruk
6. Atacan
7. Brol
8. Volkan
9. Melike
10. Aylin
11. Robotix
12. Şeref
13. Selçuk abi

13 nisan pazar gunu sultanahmette cumhurbaskanligi bisiklet yarisi var. ayni gun siz adada mi olalim diyorsunuz? neden yarisi izlemeye gelmiyorsunuz:bayrak:

Vallah geçen poyrazköy gezisinede katılmayı arzu etmiştim ama biraz havanın ve de sağlığımızın azizliğine uğradık,bu iki faktörden birisi iyi olduğu taktirde bende varım abi

@robotix

Ben bu pazar diye hesap ediyorum haftaya pazar kendi bisikeltimle kesin geliyorum +2 kişi daha getiriyorum

bende bmximi alabilirsem gelirim ama kaç tane bmx ci arkiler var ona göre???**

Geri